marți, august 9, 2022
AcasăLocalSalt de la etaj pentru a scăpa de bătaie (video)

Salt de la etaj pentru a scăpa de bătaie (video)

Agresiune şocantă în oraş. Un tânăr de 21 de ani a fost trimis la Iaşi după ce a fost bătut atât de rău într-un apartament de trei indivizi, încât a sărit pe geam de frică. Cei trei au fost duşi la poliţie pentru declaraţii.

Incidentul şocant a avut loc în zorii zilei de joi. Tânărul de 21 de ani se afla la o petrecere în apartamentul unor preteni, într-un cartier din marginea oraşului. Spre dimineaţă, la petrecere şi-au făcut apariţia mai mulţi tineri cu care acesta era într-un conflict mai vechi. Din spusele lui, tânărul era martor într-un dosar în care era vizat chiar unul dintre aceştia. La vederea lui, trei minori, cu vârste între 16 şi 17 ani, au sărit la bătaie. Fără a sta prea mult la discuţie cei trei au început să îl lovească cu sălbăticie peste corp şi cap. Speriat şi încolţit într-una dintre camerele apartamentului, disperat, tânărul pur şi simplu a sărit de la geamul camerei situate la etajul unu al imobilului. Ulterior, cei prezenţi la petrecere au sunat la 112 şi au cerut ajutorul cadrelor medicale.

Băiatul a fost preluat de o ambulanţă şi trasportat la Urgențe, însă medicii au decis trimiterea lui la Iaşi, după câteva ore. „Pacientul a ajuns cu mai multe contuzii, declarativ, în urma unei agresiuni şi a unei căderi de la înălţime. A fost supus mai multor investigaţii de către o serie de specialişti. În urma acestora a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură de corp vertebral cu tasare. S-a luat decizia direcţionării lui către centrul universitar Iaşi”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, medic de gardă în cadrul UPU-SMURD.

Anchetată declanșată de polițiști

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, pentru tratament de specialitate şi supraveghere.

Poliţiştii au fost informaţi de caz de cadrele medicale, fiind declanşată imediat o anchetă, după cele declarate de tânăr.

Oamenii legii au identificat trei tineri, aceştia fiind coduşi la sediul IPJ petru a li se lua declaraţii. Potrivit polițiștilor, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22 ° C
22.6 °
20 °
75 %
3.9kmh
96 %
mar
22 °
mie
17 °
joi
23 °
vin
28 °
sâm
29 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...