miercuri, februarie 8, 2023
AcasăLocalȘoferița care a ucis patru oameni, printre care și un botoșănean, acuzată...

Șoferița care a ucis patru oameni, printre care și un botoșănean, acuzată de omor calificat (video)

Femeia de 39 de ani, care în luna iunie a acestui an a accidentat mortal, la Iași, patru muncitori, printre care și un botoșănean, şi a rănit alţi trei, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, este cercetată pentru omor calificat.

Asta după ce procurorii au schimbat încadrarea juridică în cazul şoferiţei care a ucis patru muncitori care lucrau pe o şosea din Iaşi în noaptea de 16 spre 17 iunie, iar acum, în loc de ucidere din culpă, Adina Ghirvase este cercetată pentru omor calificat.

Dosarul a fost trimis către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, a fost schimbată încadrare juridică, iar joi, 11 august, judecătorii vor decide dacă vor prelungi perioada de arest preventiv.

„Paşi către normalitate şi o posibilă schimbare de paradigmă în materie de accidente auto. Şoferiţa din Iaşi care a omorât patru muncitori aflaţi la lucru este acuzată de omor calificat prin ordonanţă de schimbare a încadrării juridice a faptei. De asemenea, luni, 8 august, când a fost audiată şoferiţa, aceasta a declarat procurorului general adjunct că ei i se pare amuzant ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie, fiind ea nu a fost prezentă la faţa locului”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, reprezentant în dosar al părţii vătămate, potrivit adevărul.

Moarte în chinuri groaznice

Trei dintre cei patru bărbați care au decedat, au murit în chinuri groaznice. Potrivit ultimelor informații, se pare că cei trei bărbați efectuau lucrări de reabilitare în zonă și se aflau în spatele furgonetei.

La un moment dat, șoferița care circula cu viteză, a lovit gardul casei și a fost proiectată în furgoneta parcată. Cele trei victime au fost izbite violent și aruncate pe trotuar, unde un butoi cu șmoală aflat în furgonetă a căzut peste ei. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Șoferița este divorțată de curând, are un copil din fosta căsnicie și unul cu actualul concubin. Niciunul dintre copii nu se afla în autoturismul care, în urma accidentului, a fost avariat 100%. Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat. Aceștia au săpat pe lângă marginea canalului, iar în momentul în care au fost loviți de către autoturismul în viteză, aceștia puneau smoală, urmând să aștearnă un strat de asfalt.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
-3.4 ° C
-3.4 °
-4.5 °
85 %
3.8kmh
81 %
mie
-3 °
joi
-2 °
vin
-1 °
sâm
1 °
Dum
2 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În caz că se aglomerează la spital, s-a mai adus un scaun.

EDITORIAL

Din când în când, suflul de muribund al nației ridică poalele satinate și frumos brodate ale sistemului de sănătate dezvăluindu-ne vergeturile, omniprezenta celulită și...

GÂNDUL ZILEI

Hai Catrină și ne-arată Cum era când erai fată, Stânga unu, dreapta doi Și vreo trei pe dinapoi... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...