miercuri, martie 22, 2023
AcasăLocalInspectoratul Școlar organizează un nou concurs pentru directori

Inspectoratul Școlar organizează un nou concurs pentru directori

Inspectoratul Școlar Județean organizează concurs pentru ocuparea a 17 funcții vacante de directori de școli. Mâine, 8 septembrie, va avea loc proba scrisă, centrul de concurs fiind Colegiul Național “AT Laurian”.

Miercuri, la sediul inspectoratului școlar a avut loc tragerea la sorți a cadrelor care vor fi implicate în organizarea acestui concurs. S-au înscris 20 de directori pentru a fi supraveghetori în sălile de concurs, fiind desemnați prin tragere la sorți opt dintre ei. Cele două sindicate din învățământul botoșănean vor trimite la concurs doi observatori.

Pentru acest concurs s-au înscris 21 de candidați. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general este președintele comisiei județene de organizare a concursului, iar Ana Maria Loghin, inspector școlar pe management instițional, este coordonatorul comisiei din centrul de desfășuare a probei scrise. Coordonatorul comisiei de evaluare a lucrărilor este inspectorul școlar Adina Lupașcu.

Aceste 17 posturi au fost scoase la concurs. Mai sunt două posturi care au apărut ulterior anunțului de organizare a acestui concurs. La Adășeni, domnul director și-a prezentat demisia, din motive de sănătate. El a demisionat săptămâna trecută și vom numi pe altcineva cu delegație. La fel, la Avrămeni, doamna director și-a depus demisia, după ce s-au publicat posturile vacante de director. Iarăși, un post care nu se ocupă la acest concurs”, a declarat Bogdan Surugiuc. Organizarea concursului pentru directori a fost anunțată pe 29 iunie 2022.

Potrivit calendarului de organizare a acestui concurs, rezultatele la proba scrisă vor fi anunțate tot mâine. Eventualele contestații pot fi depuse pe 8 și 9 septembrie, soluționarea acestora urmând a avea loc pe 12 și 13 septembrie. Pe 13 septembrie vor fi anunțate rezultatele finale. În perioada 14 – 18 septembrie, candidații care vor obține minim nota 7 la proba scrisă trebuie să se decidă pentru care funcție vacantă candidează. În perioada 22 – 29 septembrie, candidații vor susține proba de interviu, iar rezultatele finale vor fi anunțate pe 30 septembrie.

Unitățile pentru care se organizează concurs sunt:

Grădinița “Ștefan cel Mare și Sfânt” – director

Liceul “Nicolae Bălcescu” Flămânzi – director

Liceul „Anastasie Bașotă” Pomârla – director adjunct

Școala “Dan Iordăchescu” Hlipiceni – director

Școala „Ion Bojoi” Flămânzi – director

Țcoala “Ion Bojoi” Flămânzi – director adjunct

Şcoala „Nicolae Călinescu” Coșula – director

Școala „Sfântul Nicolae” Botoșani – director

Școala „Teofil Vâlcu” Hănești – director

Şcoala „Tiberiu Crudu” Tudora – director

Şcoala 1 Bălușeni – director

Şcoala 1 Cristești – director

Școala 1 Mileanca – director

Școala 7 Botoșani – director adjunct

Şcoala 1 Copălău – director

Școala 1 Răchiți – director

Școala Profesională Specială „Ion Pillat” Dorohoi – director adjunct.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
8.1 ° C
10.6 °
7.2 °
90 %
0.5kmh
100 %
mie
13 °
joi
17 °
vin
20 °
sâm
20 °
Dum
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Decât să se curenteze elevii la priză, mai bine se usucă pe mâini natural, că deja e primăvară.  

EDITORIAL

E din ce în ce mai greu de trăit în țara asta, dar, așa cum era de așteptat, nu pentru toată lumea. E ca...

EPIGRAMA ZILEI

Când zbori prea jos cu-a ta mașină Eu doar atât îți spun: Din sens opus poate să vină Un alt nebun... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...