sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăLocalMonstru trimis în judecată. A ucis două femei şi şi-a violat fiica

Monstru trimis în judecată. A ucis două femei şi şi-a violat fiica

Autorul  dublei crime din primăvara acestui an de la Poiana a fost trimis în judecată de procurori. Acesta este acuzat şi pentru faptul că şi-ar fi violat, în mod repetat, fiica vitregă.

În vârstă de 38 de ani, Adrian Neculai Heciu, de loc din comuna Ibănești, a fost acuzat de omor calificat, viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. Aflat în arest preventiv, bărbatul urmează să răspundă în fața magistraților pentru faptele comise.

Femei ucise cu sânge rece

Dubla crimă pentru care este acuzat bărbatul a avut loc pe 1 aprilie. În timp ce se afla la locuinţa victimelor, Mariana și Elena Vrabie, mamă și fiică, din satul Poiana, comuna Cristineşti, Adrian Neculai Heciu le-ar înjunghiat pe acestea în gât cu un cuțit, cauzându-le leziuni incompatibile cu viaţa. Crima a fost descoperită două zile mai târziu când cele doua femei, care locuiau singure, au fost găsite fără viață. Un vecin a găsit-o pe fiica de 54 de ani cu gâtul tăiat în propriul pat şi a ieşit din casă, anunţând poliţia. Oamenii legii au descoperit, ulterior, şi trupul neînsufleţit al mamei, de 82 de ani, care fusese ucisă în același mod. Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani.

Iniţial, principala persoană bănuită de comiterea celor două fapte ar fi fost fiica vitregă a bărbatului, o copilă în vârstă de doar 13 ani. Asta după ce vecinii au relatat că fata obișnuia să meargă pe la cele două femei. Timp de aproape o săptămână, micuţa a fost principalul suspect. În cele din urmă, anchetatorii au stabilit că cel care ar fi comis odioasele crime ar fi chiar tatăl vitreg al acesteia, venit din Ibănești și stabilit de o vreme în Cristinești.

Înainte de a ajunge în fața procurorilor pentru audiere, bărbatul a negat vehement implicarea sa în crimele oribile. Ulterior, după ce i-a fost prezentat întregul probatoriu, acesta a ieșit cu capul plecat, fără a mai comenta nimic. Niciun moment acesta nu a avut remuşcarea că asupra fetei lui vitrege a planat bănuiala cumplită.

Se presupune că fetița a fost chiar martora crimelor sângeroase, care, potrivit anchetatorilor, au fost făcute în stilul unor execuții. Astfel, bărbatul a utilizat cuțitul într-un mod similar cu cel al sacrificării unui animal.

Copilă violată luni de zile

În timpul anchetei au ieşit, însă, la iveală alte fapte oribile. Astfel, începând din vara anului 2021 şi până în luna martie 2022, bărbatul a întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale normale cu fiica minoră a concubinei sale, cu care locuia împreună, utilizând atât constrângerea fizică, dar şi cea psihică. În aceeaşi perioadă, în diferite împrejurări (altele decât cele în care a întreţinut şi raport sexual), a exercitat asupra minorei, prin constrângere fizică şi psihică, acte de natură sexuală. Faptele teribile au fost descoperite după ce fata a ajuns în grija celor de la Protecţia Copilului.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.6 °
1.1 °
67 %
4.2kmh
53 %
sâm
2 °
Dum
2 °
lun
1 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...