vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTAgresorii care şi-au călcat victimele pe cap scapă de arest

Agresorii care şi-au călcat victimele pe cap scapă de arest

Agresorii care şi-au călcat victimele pe cap scapă de arest. După conflictul-răzbunare din weekend, instanţa nu a mai luat nicio decizie în privinta celor şase agresori. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis luni ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele a şase tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, din municipiul Botoşani şi comuna Cristeşti.

Cei şase sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tinerii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi arestare preventivă al I.P.J. Botoşani, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a decis însă că aceştia nu reprezintă un pericol şi pot fi cercetaţi în liberatete.

Victimă călcată pe cap de agresori

Din cercetări, a reieşit faptul că în noaptea de 19 spre 20 noiembrie 2022, aceştia, în timp ce se aflau într-un local public, din muncipiul Botoşani, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea şi liniştea publică şi au agresat mai mulţi tineri care se aflau în interiorul acestuia.
Totodată, în aceeaşi noapte, tinerii bănuiţi de comiterea faptelor, s-au deplasat în zona unui alt local public, din municipiul Botoşani, unde ar fi provocat scandal şi au agresat alţi tineri, care în urma evenimentului au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia din urmă au ajuns la spital, fiind internaţi cu multiple leziuni ale organelor interne şi fracturi.

“Unul dintre pacienţi este internat cu suspiciunea de ruptură de splină, iar un al doilea este internat în secţia de neurochirurgie. Prezenta multiple traumatisme craniene, declarând că a fost călcat pe cap de agresori”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Județean.

Din câte se pare, cei implicaţi în scandal sunt cei care, în vara acestui an, au fost implicaţi într-un scandal uriaş, cu bătăi şi urmăriri prin centrul oraşului.

La acea dată „Monitorul” a relatat pe larg cazul şi ramificaţiile scandalului din acea perioadă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...