miercuri, martie 22, 2023
AcasăLocalTitlul de Cetățean de Onoare oferit președintelui Asociației „Salvează o inimă”

Titlul de Cetățean de Onoare oferit președintelui Asociației „Salvează o inimă”

Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă”, a primit astăzi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani, acordată de primarul Cosmin Andrei.

Evenimentul a avut loc în Sala „Mihai Eminescu” a Primăriei Municipiului Botoșani, după recitalul minunat de colinde susținut de Grupul Psaltic Macarie, alături de Vlad Plăcintă. Președintele Asociației „Salvează o inimă” s-a arătat onorat de diploma primită pentru activitatea prodigioasă în fruntea acestei organizații nonguvernamentale.

„Vă felicit pentru multitudinea de campanii umanitare încununate cu succes, pentru implicarea dumneavoastră în ajutorarea semenilor care au atât de multă nevoie de sprijin și pentru spiritul altruist”, a fost mesajul primarului Cosmin Andrei.

Vlad Plăcintă a fost propus de primarul botoșănean pentru titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani, iar proiectul de hotărâre a fost aprobat de Consiliul Local la sfârșitul lunii septembrie 2021.

Asociație înființată în urmă cu 10 ani

Înființată pe 12 decembrie 2012, cu 7,9 milioane de euro – fonduri adunate din donații și 440 campanii desfășurate, Asociația „Salvează o inimă” se implică în acțiuni de salvare a copiilor, în special cu malformații grave, oferindu-le șansa de a trăi și de a se dezvolta pentru viitor. Vlad Plăcintă a câștigat încrederea botoșănenilor și prin faptul că fiecare donație este transparentă și justificată.

Mulți copii și-au recăpătat zâmbetele și mulți părinți și-au redobândit speranța, în derulare fiind multe alte campanii pentru ajutorarea semenilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
8.1 ° C
10.6 °
7.2 °
90 %
0.5kmh
100 %
mie
13 °
joi
17 °
vin
20 °
sâm
20 °
Dum
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Decât să se curenteze elevii la priză, mai bine se usucă pe mâini natural, că deja e primăvară.  

EDITORIAL

E din ce în ce mai greu de trăit în țara asta, dar, așa cum era de așteptat, nu pentru toată lumea. E ca...

EPIGRAMA ZILEI

Când zbori prea jos cu-a ta mașină Eu doar atât îți spun: Din sens opus poate să vină Un alt nebun... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...