sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTTradiții și obiceiuri de iarnă, organizate de Grădinița Nr.19

Tradiții și obiceiuri de iarnă, organizate de Grădinița Nr.19

Sâmbătă, freamăt de colinde, obiceiuri și tradiții de iarnă au răsunat într-o atmosferă caldă, pe scena Palatului Copiilor Botoșani, unde s-a desfășurat ediția I a concursului interjudețean ,,Happy Fest”- etapa ,,Farmecul Iernii”. Acesta este organizat de Grădinița cu Program Prelungit Nr.19 Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

S-au înscris și participat 28 de grupuri de colindători și soliști din Grădinițele din Botoșani, Săveni, Neamț, Iași, Suceava și Vaslui.

„Mulțumiri alese coordonatorilor, echipei de proiect, sponsorilor și nu în ultimul rând colegelor care sădesc în sufletele copiilor respectul și dragostea  pentru obiceiurile și tradițiile în care s-au născut, îi învață să iubească meleagurile natale, portul și neamul românesc”, a transmis directoarea Florentina Muraru.

Prin interpretarea rolurilor și pregătirea decorurilor, a costumelor, se urmărește atât un efect artistic cât și pedagogic, căutând un imbold pentru a trezi copiilor dorința de a cunoaște și păstra tradițiile și obiceiurile strămoșești.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...