vineri, februarie 3, 2023
AcasăLocalCopilă pusă să ure înainte de a fi ucisă. Atacatorul este păzit...

Copilă pusă să ure înainte de a fi ucisă. Atacatorul este păzit non-stop (video)

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul crimei care a zguduit întreaga comunitate din Truşeşti. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, care a ucis o copilă de doar 14 ani cu zeci de lovituri de cuţit a pus-o pe fată să îl ure înainte de a comite fapta teribilă.

Procurorii au aflat că fata l-a urat pe cel care avea să-i fie călău. „Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că el a solicitat să fie urat de către victimă împreună cu fratele ei.S-a şi întâmplat acest lucru. I-ar fi plătit o anumită sumă, respectiv 50 de lei, după care, la despărţire, s-a întors şi a înjunghiat-o”, a declarat Valeriu Chihaia prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

După ce a comis crima sângeroasă din Trușești, autorul a fugit și a fost capturat de mascați în gara din localitate. Acesta a fost mai întâi reținut pentru 24 de ore, iar duminică la amiază a fost prezentat în fata judecătorului de serviciu. Instanța nu a deliberat prea mult, tânărul urmând să își petreacă luna ianuarie în arest.

Tânărul ar fi încercat să se sinucidă

În această perioadă tânărul care a ucis-o pe Maria este supravegheat non-stop de poliţişti. Asta deoarece ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor.

„În timpul nopții, a fost surprins de polițiștii care îl supravegheau cum își lega mânecile bluzei, existând posibilitatea de a-și face rău. Din acest motiv au fost luate măsuri suplimentare de siguranță. Pentru a evita producerea vreunui incident nedorit”, a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Mobilul crimei rămâne un mister 

Anchetatorii nu au reuşit încă să afle ce l-a determinat pe tânăr să comită teribila faptă. „În această perioadă urmează, printre altele, ca inculpatul să fie expertizat din punct de vedere medico-legal psihiatric. De asemenea, urmează continuarea cercetărilor în vederea strângerii probatoriului necesar. Nu a precizat mobilul care l-a îndemnat să comită fapta respectivă”, a mai spus Valeriu Chihaia prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Miercuri Maria a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni. 

copilă ucisă

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
6 ° C
6.1 °
3.3 °
46 %
4.5kmh
32 %
vin
4 °
sâm
2 °
Dum
-3 °
lun
-3 °
mar
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Muzeul Județean prin interior, dar încă sunt speranțe că nu o ia pe urma teatrului.

EDITORIAL

Probabil în tinerețea lui, domnul Statu a fost un exemplu de bunătate, deșteptăciune și echilibru, din moment ce astăzi multă lume se încăpățânează să-l...

GÂNDUL ZILEI

De ce plâng chitarele Știu doar felinarele Că ele aduc necazul Când ard de pomană gazul... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...