sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăLocalMoarte cumplită pentru un botoșănean în Italia. A fost sfârtecat după ce...

Moarte cumplită pentru un botoșănean în Italia. A fost sfârtecat după ce a fost călcat de mai multe mașini

Un bărbat de 43 de ani, originar din Vlădeni Deal, Frumușica a murit după ce a fost călcat de mai multe mașini. Rezident la Montalto di Castro, provincia Viterbo (Lazio), acesta a avut parte de o moarte groaznică.

Accidentul cumplit a avut loc în seara zilei de 22 ianuarie. S-a întâmplat la kilometrul 113 al șoselei numită „Aurelia”, la intersecția cu centrala Enel din Montalto di Castro. Inițial, bărbatul a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea șoselei. Trupul acestuia a fost aruncat pe celălalt sens de mers al străzii și peste el au trecut mai multe autovehicule. Cadavrul a fost pur și simplu sfârtecat și era de nerecunoscut, relatează presa din Peninsulă. De altfel, carabinierii nici nu au reușit să stabilească numărul total de mașini care au trecut peste cadavrul bărbatului.

Primul șofer care l-a lovit a fugit de la locul accidentului. El s-a predat mai târziu la carabinieri. Este un bărbat în vârstă de 58 de ani din Civitavecchia. „Am crezut că am lovit un animal”, a spus pentru a justifica faptul că a fugit de la locul accidentului.

Botoșăneanul, un angajat al unei firme de construcții, se întâlnise cu prietenii săi și se întorcea spre casă. O mașină l-a acroșat și l-a aruncat pe banda opusă, apoi peste trupul lui a trecut un număr mare de autovehicule.

Cadavrul, dezmembrat și de nerecunoscut, a fost observat în zorii zilei de 23 ianuarie de unii șoferi care i-au avertizat pe carabinieri.

Totul s-a lămurit când bărbatul care conducea mașina care l-a lovit mai întâi pe român, s-a predat Companiei de Carabinieri din Civitavecchia. „Credeam că am lovit un animal – a spus el – era întuneric și nu mi-am dat seama că era un om.”

Șoferul se află acum la dispoziția autorității judiciare

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Montalto di Castro, pompierii din Tarquinia și operatorii sanitari de la 118, care nu au putut face altceva decât să recupereze rămășițele umane împrăștiate pe stradă ale botoșăneanului călcat de mai multe mașini.

Carabinierii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate dinamica groaznicului accident.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
-3.1 ° C
1.6 °
-3.3 °
90 %
1.6kmh
100 %
sâm
2 °
Dum
-3 °
lun
-3 °
mar
-4 °
mie
-2 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Muzeul Județean prin interior, dar încă sunt speranțe că nu o ia pe urma teatrului.

EDITORIAL

Probabil în tinerețea lui, domnul Statu a fost un exemplu de bunătate, deșteptăciune și echilibru, din moment ce astăzi multă lume se încăpățânează să-l...

GÂNDUL ZILEI

De ce plâng chitarele Știu doar felinarele Că ele aduc necazul Când ard de pomană gazul... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...