sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăLocalMarcel Ciolacu îl apără pe ministrul Marius Budăi

Marcel Ciolacu îl apără pe ministrul Marius Budăi

Președintele PSD a avut o primă reacție în cazul privind gesturile față de femei ale ministrului muncii. 

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, de către Libertatea, dacă a avut o discuție detaliată cu ministrul Marius Budăi în legătură cu momentul din noaptea de 29 spre 30 august 2022.

„Detaliată… la ce vă referiți mai exact?”, a replicat social-democratul. Ziarul i-a descris lui Marcel Ciolacu momentul: în noaptea de 29 spre 30 august 2022, ministrul Budăi a dat un telefon, după miezul nopții, unei colege de partid. Fără să mai aștepte întrebarea, Marcel Ciolacu a început să dea replica: „Dacă a dat telefon unei colege de partid la două noaptea. Unde este cazul excepțional?”, a spus Ciolacu, uitându-se spre reporteri. Jurnalistul Libertatea l-a întrebat pe președintele partidului dacă nu vede nicio problemă că un ministru se cere în camera unei deputate la două noaptea.

„Care este cazul, că nu înțeleg?”, a afirmat, din nou, Marcel Ciolacu.

Președintelui PSD i s-a amintit că a existat o dispută între soțul deputatei și ministrul muncii, iar Marcel Ciolacu a spus că nu are „aceste detalii”. „Presupun că domnul Budăi vă poate răspunde foarte exact. Eu am avut o discuție cu domnul Budăi și m-am lămurit”, a fost poziția lui Marcel Ciolacu. „Părerea mea este că nu văd care este cazul. Dacă puteți să mi-l detaliați”, a replicat în mod repetat președintele PSD când era întrebat dacă nu vede o problemă în ce s-a întâmplat.

„Nu îmi spuneți mie că femeile sunt abuzate de PSD”

Când a urmat întrebarea referitoare la ce mesaj transmite femeilor din România prin reacția în scandalul Budăi, Ciolacu s-a enervat.

„Aveți dovezi în acest sens, aveți ceva detaliat sau o vendetă personală cu domnul Budăi? Nu îmi spuneți mie că femeile sunt abuzate de PSD, că nu ține. Despre ce victimă vorbim? Vorbiți cu colega, dacă se consideră victimă, să meargă la Poliție”, a declarat Ciolacu la Parlament.

Ministrul Budăi nu a comentat abosolut nimic legate de scandalul în care este implicat, momentul din august 2022 până în prezent, deși atât Libertatea cât și reporterii Monitorului i-a solicitat în mai multe rânduri un punct de vedere.

Materialul integral îl puteţi citi aici. 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
28.6 ° C
28.6 °
28.6 °
88 %
3.6kmh
100 %
sâm
25 °
Dum
21 °
lun
12 °
mar
16 °
mie
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Preocuparea ca orașul să miroase frumos are din ce în ce mai mulți adepți implicați.

EDITORIAL

Recenta confruntare dintre primarul PSD Cosmin Andrei și consilierul local PNL Eugen Turcanu nu mai miră pe nici un botoșănean care a urmărit cât...

EPIGRAMA ZILEI

Marea mea nedumerire Tot nu s-a elucidat: Oare lanțul de iubire Poate fi sudat? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...