joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTJudecat după ce a agresat sexual trei minore

Judecat după ce a agresat sexual trei minore

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, acuzat că a agresat sexual trei copile minore, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani. Aflat în arest preventiv, bărbatul urmează să răspundă în fața judecătorilor pentru faptele comise, el fiind acuzat de agresiune sexuală în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, în toamna anului 2022, acesta ar fi adoptat în mod repetat comportamente cu conotație sexuală față de trei minore. Bărbatul a fost reținut și ulterior arestat preventiv la mijlocul lunii februarie.

Potrivit informațiilor aflate la dosar, presupusul agresor locuia împreună cu tatăl fetelor, dar și alături de copilele abuzate, într-un spaţiu oferit de patronul firmei, ambii bărbați fiind angajați în construcții.

Probleme sesizate de învăţătoare

Abandonate de mamă, fetele, împreună cu un frățior de-al lor, mergeau la școală, iar una dintre învățătoare a observat problemele cu care se confruntau cei mici. Aceasta a luat legătura de mai multe ori cu tatăl, iar la începutul lunii ianuarie a sunat la numărul 119, iar copiii au fost luaţi de urgenţă din familie. Ajunse în grija autorităţilor, fetele au spus că ar fi fost agresate sexual de un amic al tatălui, respectiv bărbatul de 44 de ani, care a fost ridicat pentru cercetări, iar ulterior arestat.

Minoră violată după ce a fot lovită pe stradă

Un alt individ, de data aceasta recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi pentru lovire, viol și act sexual cu un minor. Procurorii au arătat că în ziua de 20 iunie 2021, în timp ce se afla pe un drum public din localitate, individul a lovit o copilă de 15 ani.

Ulterior, în aceeași zi, în timp ce se afla în locuinţa sa, prin exercitarea de presiuni fizice şi psihice, a întreţinut prin constrângere un raport sexual oral cu minora. În plus, în noaptea de 24 spre 25 mai 2021, în timp ce se afla în imobilul său, bărbatul a întreţinut un alt raport sexual oral cu fata în vârstă de 15 ani.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...