joi, iunie 8, 2023
AcasăLocalConcert caritabil pentru o şansă la viaţă

Concert caritabil pentru o şansă la viaţă

Vineri, 19 mai, de la ora 18:00, va avea loc un concert caritabil pentru ajutorarea unui botoşănean grav bolnav. Este vorba despre Iulian Mandraburca, care a fost diagnosticat cu o necruțătoarea boală, cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni.

Din fericire, Iulian are speranțe de vindecare din Turcia. După 6 luni de tratament la Iași, fără rezultatele care s-ar fi așteptat, familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice. Costul acestui tratament este, însă, de 6000 de euro pe săptămână pe o perioadă nedeterminată, o sumă uriașă pentru familia acestuia.

„Haideți să aducem o picătură de speranță”

Printre numeroasele inițiative de a sprijini acest caz umanitar, se numără și evenimentul caritabil organizat de Andreea Ursu, moderatoarea podcast-ului „Acasă la Andreea” și Florentina Melinte, președinta Asociației „Nectarie și prietenii”.

,,Indiferent de toate, în viață un lucru este esențial: Cred că această frumoasă poruncă pe care eu o iubesc foarte mult, însemnă mult mai mult, a-ți iubi aproapele ca pe tine însuți. Haideți să aducem o picătură de speranță”, este îndemnul făcut de Andreea Ursu în privința strângerii de fonduri.

În cadrul concertului vor urca pe scenă Cozmiță Lascarache & Lăutarii Botoșanilor, Grupul vocal „Gheorghe Mitoceanu”, Petronela Rusu, Nistor Hancianu și Stirbu Codruț Victor.

Accesul se poate face doar pe baza unei invitații în valoare de 130 de lei de persoană. Prețul invitației include meniul, apa, sucul și cafeau, desertul fiind asigurat de Brutăria Art & Food Home. Iar donațiile se vor face separat.

Cei care vor să contribuie la însănătoșirea lui Iulian pot lua legătura cu fiica acestuia +40743575635 sau pot dona la următoarele conturi:

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana

Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001

Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008

Cod BIC: RNCBROBU

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
25.6 ° C
25.6 °
25.5 °
46 %
5.5kmh
20 %
joi
23 °
vin
25 °
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Important e că avem internet de viteză. Și e și ușor de reparat.

EDITORIAL

Luna în curs a debutat cu vești ce se vor mai degrabă corecte decât bune. Pentru că nu e nimic bun în faptul că...

EPIGRAMA ZILEI

Când despre-a lui iubită a aflat Că a umblat hai-hui și s-a … umflat, S-a supărat un pic și-a făcut bot Dar oful i-a trecut imediat După ce...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...