spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocalDetalii dureroase după tragedia de la Vlăsineşti. Poliţistul şi-a curmat viaţa pe...

Detalii dureroase după tragedia de la Vlăsineşti. Poliţistul şi-a curmat viaţa pe mormântul fiicei, care astăzi şi-ar fi serbat onomastica (video)

Ies la iveală detalii şocante în cazul tragediei de la Vlăsineşti. Bărbatul care şi-a pus capăt zilelor era şef de post la Stăuceni.

Acesta a fost găsit pe mormântul fiicei sale, care şi-a pierdut viaţa în urmă cu mai mulţi ani. Astăzi aceasta şi-ar fi serbat onomastica, numele său fiind Andreea.

Bătrânul care l-a găsit pe bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de o ambulanţă după ce i s-a făcut rău la faţa locului.

Comunitatea este în şoc

Întreaga comunitate este în şoc după tragedia petrecută la Vlăsineşti. Şeful de post era cunoscut ca fiind un om extrem de liniştit. Oamenii spun că socrii bărbatului erau din Vlăsineşti, iar în timpul liber acesta mai mergea la casa acestora. Acesta mai are un fiu, care în prezent este student.

„Era un om cumsecade, un om cuminte. Am rămas şocaţi şi eu şi toţi cei care au auzit. Acum câteva minute am aflat. Nu ştim ce s-a întâmplat, din discuţiile pe care le-am purtat nu a spus niciodată că ar avea ceva probleme deosebite. Avea o relaţie bună cu familia. De vreo şase ani era poliţist la noi”, a spus Dănuţ Tipu, viceprimarul din Stăuceni.

Bărbatul trecuse testarea psihologică în 2021. Acesta s-a împuşcat cu arma din dotare. Acesta era absolvent al Școlii de Poliție Slatina, promoție 1996, încadrat doar în structuri de ordine publică, în prezent șef la Postul de Poliție Stăuceni.

Anchetă deschisă de poliţie

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. „Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Botoşani.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.9 ° C
19.9 °
19.9 °
39 %
5.2kmh
2 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...