joi, mai 16, 2024
AcasăLocalInconştienţă pe două roţi terminată la spital şi cu un pumn de...

Inconştienţă pe două roţi terminată la spital şi cu un pumn de infracţiuni

Un tânăr băut, fără acte şi fără cască şi-a luat şi iubita şi au plecat la plimbare pe două roţi. Au ajuns, însă, amândoi la spital, după un accident grav de motocicletă.

Accidentul a avut loc miercuri noapte, pe drumul comunal ce leagă localităţile Negreşti de Mihălăşeni. Un tânăr de 29 de ani a decis să îi ofere iubitei lui, de 32 de ani, senzaţii de neuitat pe motocicletă. Tânăra a ignorat faptul că acesta era şi băut şi nici nu avea echipament de protecţie şi a suit în şa, alături de el. Într-o curbă periculoasă, însă, bărbatul aflat la ghidon a pierdut controlul motocicleei şi aceasta s-a răsturnat cu tot cu cei doi pe carosabil.

Amândoi au suferit răni grave, iar în ajutor le-a sărit un şofer care conducea prin zonă. A fost apelat serviciul 112, iar la faţa locului au ajuns două ambulanţe, care i-au preluat pe cei doi. „În serviciul UPU au ajuns doi pacienți, politraumatizaţi prin accident rutier. Bărbatul prezenta traumatisme la nivelul capului şi feţei, iar femeia la membrele inferioare. Ambii au fost stabilizaţi”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Accident de motocicletă terminat cu un pumn de infracţiuni

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă şi au început să găsească o mulţime de nereguli. Tânprul motociclist emana halenă alcoolică, dar nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite. Oamenii legii au descoperit, însă, că acesta nici nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatrculată. „A fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducere unui auto neînmatriculat și vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Pentru că ambii tineri au fost răniţi, iar motocicleta serios avariată, a fost nevoie ca o autoplatformă SOS Savencu să preia de la faţa locului pentru a putea fi expertizată tehnic.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.4 ° C
14.4 °
13.6 °
55 %
0.9kmh
0 %
joi
17 °
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...