spot_img
luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocalC&A CONNECT SRL inaugurează un nou punct de lucru în Botoșani, consolidându-și...

C&A CONNECT SRL inaugurează un nou punct de lucru în Botoșani, consolidându-și prezența pe piața IT din România (foto+ video)

C&A CONNECT SRL, o companie cu o vastă experiență în domeniul jocurilor video și dezvoltare software la comandă, a anunțat recent inaugurarea noului său punct de lucru în Botoșani. Fondată în 2007, compania a devenit un nume respectat în industria IT, oferind soluții inovatoare și de înaltă calitate clienților săi.

Noua constructie situata pe strada Doboșari din municipiul Botoșani, este o clădire de birouri complet echipată, cu un Data Center propriu, construită cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2.2. Finalizată la sfârșitul anului trecut, clădirea reprezintă o investiție semnificativă în infrastructura companiei și în dezvoltarea sectorului IT din regiune.

Cu această extindere, C&A CONNECT SRL aduce un spațiu modern și funcțional pentru echipa sa, contribuind în același timp la dezvoltarea economică și socială a comunității locale. Proiectul a creat 29 de locuri de muncă noi, consolidând angajamentul companiei față de crearea de oportunități de angajare în Botoșani.

Specializată în crearea de site-uri web, digitalizare, automatizare, consultanță în domeniul IT, studii de fezabilitate si audit, C&A CONNECT SRL este recunoscută pentru soluțiile sale inovatoare și orientate către client. Valoarea totală a investiției în noul sediu se estimează la aproximativ 2 milioane de euro, reflectând angajamentul ferm al companiei de a oferi soluții software de înaltă calitate și de a sprijini dezvoltarea sectorului IT în România.

Prin deschiderea acestui nou punct de lucru, C&A CONNECT SRL își consolidează poziția pe piața serviciilor IT din țară și continuă să contribuie la dezvoltarea sectorului tehnologic în România. Compania este determinată să rămână un partener de încredere pentru clienții săi și să continue să aducă inovație și excelență în industria IT din țară.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11 ° C
12 °
9.4 °
73 %
3.6kmh
99 %
lun
10 °
mar
14 °
mie
18 °
joi
12 °
vin
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Numai Horea și Cloșca au rămas să vadă cum se repară școala, probabil Crișan se uita urât și e la pământ.

EDITORIAL

Nici n-a început bine campania electorală și deja ne este silă de ceea ce vedem și auzim, deși știam ce ne așteaptă. Cum deja...

EPIGRAMA ZILEI

Ai putea opri exodul Sau al nației sevraj Azi, când, hoții și norodul Trăiesc în concubinaj? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...