spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocalUn stil vestimentar original: cum îl obţii

Un stil vestimentar original: cum îl obţii

Un stil vestimentar original înseamnă haine adecvate personalităţii, ocupaţiei şi pasiunilor tale, haine în care te simţi bine şi încrezătoare. Hainele pe care le porţi nu trebuie să reprezinte trenduri, vedete sau branduri, ci trebuie să te reprezinte pe tine. Atunci când alegi piese vestimentare adecvate nevoilor tale, vei deborda de încredere, indiferent de ocazie.

Citeşte mai jos cum poţi face primii paşi către un stil vestimentar original:

Hainele ca o carte de vizită

Dacă îţi doreşti un stil vestimentar original, gândeşte-te la haine ca la o carte de vizită. Cum poţi face ca piesele vestimentare pe care le îmbraci să te reprezinte? De la croi şi până la culori, hainele pot “vorbi” pentru tine. Unele inspiră eleganta şi seriozitate, altele veselie şi culoare. Tu decizi ce vrei să transmiţi prin intermediul pieselor vestimentare, astfel încât ele să se potrivească personalităţii tale.

Culorile care te reprezintă

Culorile au o însemnătate foarte mare în numeroase domenii, nu doar în ceea ce priveşte hainele. Violetul este sofisticat, roşul transmite încredere, în timp ce galbenul este una dintre cele mai vesele culori. Alege culorile hainelor astfel încât acestea să se potrivească cu starea ta de spirit.

Cel mai important, evita culorile care nu îţi sunt pe plac şi concentrează-te pe acele nuanţe care îţi dau o stare de bine.

Piesele clasice

O mulţime de piese vestimentare clasice te pot ajuta să creezi rapid ţinute, indiferent de stilul vestimentar. Un foarte bun exemplu îl reprezintă blugii din denim albastru. Îi poţi integra în ţinute sport, elegante, casual sau boho chic. Acelaşi lucru este valabil şi pentru alte piese clasice, precum fustă mini neagră, cămaşa albă, tenişii în culori uni sau tricourile din bumbac cu croi lejer.

Îngrijirea hainelor

Un stil vestimentar potrivit începe cu îngrijirea corectă a hainelor. Indiferent de croiul, culoarea sau brandul lor, hainele trebuie să fie mereu curate, fără cute, pete sau urme de deterioare.

O maşină de spălat rufe performanta te poate ajuta să îţi îngrijeşti corect şi rapid hainele. Cu cât maşina de spălat rufe îţi oferă mai multe tipuri de programe, cu atât îţi va fi mai uşor să speli acasă orice fel de piesa vestimentară. Dacă vrei un model pe care te poţi baza, alege o maşină de spălat Beko cu uscător integrat.

Comorile vintage

Un stil vestimentar original nu trebuie să implice cheltuieli exorbitante. Magazinele second-hand sau vintage oferă o mulţime de piese superbe, în stare bună, pe care le poţi integra în garderoba ta. Poţi găsi haine în stil minimalist, punk, elegant, casual sau chiar grunge în magazinele de acest tip.

Nu trebuie să îţi faci griji că hainele au mai fost purtate. Tot ce trebuie să faci este să le bagi la maşina de spălat rufe şi acestea vor fi ca noi. Hainele vintage sunt pline de personalitate şi te pot ajuta să integrezi în ţinute piese unice, unele chiar foarte dificil de găsit.

Accesorii cu personalitate

Poţi să îţi pui amprenta asupra oricărui tip de outfit cu ajutorul accesoriilor. Precum în cazul hainelor, accesoriile ar trebui să te reprezinte şi să te facă să te simţi bine. De la ochelari de soare şi până la eşarfe, bijuterii, genţi sau pălării, cauta acele accesorii care simţi că se potrivesc personalităţii tale.

Confortul pe primul loc

Stilul vestimentar potrivit pentru tine este cel care te face să te simţi bine. Nu ar trebui ca hainele pe care le porţi să îţi provoace disconfort, dimpotrivă. Ar trebui să te simţi încrezătoare, puternică şi frumoasă în ţinutele pe care le alegi. De aceea, cauta să îţi conturezi stilul în funcţie de personalitate şi ocupaţie, nu în funcţie de trenduri.

Hainele pe care le porţi devin foarte uşor cartea ta de vizită, de aceea este important să le foloseşti în avantajul tău şi să adaugi un strop de originalitate stilului tău vestimentar. Optează pentru haine care îţi dau o stare de bine şi care reflectă felul tău de a fi, ocupaţia sau pasiunile tale.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
45 %
4.4kmh
1 %
lun
18 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...