sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăLocalBătrân lovit de o mașină în timp ce traversa strada neregulamentar

Bătrân lovit de o mașină în timp ce traversa strada neregulamentar

Un bătrân a fost trimis la Iaşi cu ambulanţa, după ce a fost victima unui accident rutier. Incidentul a avut loc pe drumul principal ce străbate localitatea Vorona, în momentul în care acesta a vrut să traverseze.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În vârstă de 74 de ani, bătrânul a încercat să treacă de cealaltă parte a drumului, printr-un loc nepermis. Din păcate, în acel moment pietonul a fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula spre Botoşani. Impactul nu a fost unul foarte puternic, însă bătrânul s-a lovit grav la cap, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei. Unul dintre martorii accidentului a apelat serviciul 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD.

Victima a primit primul ajutor, după care a fost transportat la Urgenţe. Examenele medicale au scos la iveală un traumatism cranian puternic, care a necesitat transferul într-un centru universitar.

De la locul accidentului a fost preluat un pacient constient, ce prezenta un trumatism cranian acut. A fost stabilizat la fata locului de echipajul tim si ulterior transportat la urgente pentru investigatii suplimentare. In urma examenului imagistic s-a evidentiat un hematom cerebral si paciemtul a fost dirijat spre clinica de neurochirurgie iasi pentru tratament de specialitate”, a precizat medicul speciaist în medicina de urgenţă Dănuţ Panaitescu, din cadrul UPU-SMURD.
Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosare penal pentru vătămare corporal din culpă.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
17 ° C
18.8 °
15.5 °
96 %
2kmh
68 %
sâm
29 °
Dum
34 °
lun
28 °
mar
27 °
mie
29 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

O fi adevărat că doar ceasul rău şi pisica neagră te aduc aici.

EDITORIAL

Acum ceva timp discutam cu un corporatist care, printre altele, se plângea de programul infernal. Prea multă muncă, prea multe sarcini și prea puțin...

EPIGRAMA ZILEI

Starea lui, cumva ciudată Nu este deloc ingrată Și așa o să rămână Deși mulți ... îl au la mână!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...