spot_img
marți, mai 7, 2024
AcasăLocalValeriu Iftime și membrii PNL Botoșani și-au depus candidaturile pentru funcțiile din...

Valeriu Iftime și membrii PNL Botoșani și-au depus candidaturile pentru funcțiile din Consiliul Județean (video)

PNL Botoșani și-a făcut intrarea în cursa electorală. Astăzi, membrii săi și-au depus candidaturile pentru funcțiile din Consiliul Județean.

Înaintea amiezii, Valeriu Iftime a sosit la Biroul Electoral Județean înconjurat de zeci de membri ai PNL, îmbrăcați în tricouri albe cu mesaje sugestive, precum „Vreau un spital de încredere”, „Vreau școli performante”, „Fără nepotisme”, „Vreau locuri de muncă acasă”. Înainte de a-și depune dosarul de candidatură pentru șefia județului, președintele liberalilor botoșăneni a făcut câteva declarații cu privirea la stadiul actual al Consiliului Județean.

„Consiliul Județean a fost instituție înghețată. Intrai la Consiliul Județean, și acum poate, ca într-o cetate, ca într-o bastilie cu zeci de opreliști. Și nu e vorba doar de încuietori, ci oamenii, eu văd deschiderea asta la oameni. Oamenii deschid cu gândul și mintea și cu dragoste. Nu înseamnă să ai chei multe, este clar că un acces trebuie controlat. Oamenii trebuie să înțeleagă că dacă au o problemă o pot spune undeva, la Consiliul Județean sau Primărie. Trebuie să înțeleagă lumea că vreau să dau aceste instituții oamenilor”, a declarat Valeriu Iftime.

În continuarea discursului său, Iftime și-a argumentat declarațiile făcute, susținând că transparența este un aspect definitoriu al abordării sale. „Spun asta fiindcă nu am nimic de ascuns, nu îmi trebuie nimic în sens material, la nivel de notorietate, pe care Dumnezeu m-a ajutat să o am. Vreau doar să înțelegeți că îmi pun toate cunoștințele mele și toată cunoștința mea în această activitate”.

„Mie mi-a purtat noroc cifra 13”

În același timp, președintele liberalilor este convins că va aceștia vor obține 13 mandate de consilieri locali. „Mie mi-a purtat noroc cifra 13. Și eu cred că sigur vom lua 13 locuri, 13 consilieri județeni. (…) Eu cred în cel puțin 13 locuri la Consiliul Județean”.

În acest context, Valeriu Iftime a subliniat importanța fundamentală a votului în schimbarea pe care o doresc botoșănenii și a adresat un apel în acest sens.

„Dar ceea ce trebuie să înțeleagă lumea și îi rog din toată inima, «veniți la vot». Dacă nu vor veni oamenii la vot, nehotărâții la vot, va fi greu să putem schimba ceva radical. Pentru că este o masă critică de votanți, pe care trebuie să îi respectăm, ai PSD-ului, dar sunt foarte, foarte mulți nehotărâți pe care îi invit la vot și aș face orice să vină vot. Nu contează dacă câștig sau nu, vreau să vină lumea la vot. Și dacă 70% dintre botoșăneni vin la vot și spun că «ăsta este alesul», îi respectăm”, a spus Valeriu Iftime.

În urma demersului de astăzi, Valeriu Iftime a oficializat candidatura sa pentru președinția Consiliului Județean. Alături de el, membrii partidului și-au depus candidaturile pentru funcțiile de consilieri județeni la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14.7 ° C
17.7 °
13.9 °
62 %
1.5kmh
100 %
mar
24 °
mie
15 °
joi
16 °
vin
18 °
sâm
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...