joi, mai 16, 2024
AcasăLocalBursa locurilor de muncă, organizată la Sala Polivalentă

Bursa locurilor de muncă, organizată la Sala Polivalentă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca (AJOFM) Botoşani pregăteste prima Bursa a locurilor de munca din acest an.

Evenimentul se va desfășura pe 17 mai, începând cu ora 09:00, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Municipiul Botoșani.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice. „Este cea mai importantă măsură activă privind cresterea gradului de ocupare a forței de muncă aflata într-o formă de evidență și plată, reprezentând o oportunitate pentru angajatori, pentru a-și recruta forța de muncă necesară”, au transmis reprezentanții AJOFM Botoșani.

Cine poate participa

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomeri sau persoanelor care doresc să își schimbarea locului de muncă și îmbunătățirea poziției profesionale.

„Participarea la bursă va oferi participanților posibilitatea de a obţine un loc de
muncă sau de a obţine informaţii suplimentare privind: cursurile de formare
profesională derulate de către A.J.O.F.M. Botoșani, facilităţi acordate în cazul
angajării, condiții de acces pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin
intermediul reţelei EURES”, au mai precizat reprezentanții AJOFM.

Agenții economici interesați să participe la bursă sunt asteptați să transmită ofertele de locuri de muncă pe adresa de e-mail ajofm.bt@anofm.gov.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă precum și numărul locurilor de muncă vacante. Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon 0231536791.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.7 ° C
18.8 °
18.6 °
42 %
4.2kmh
63 %
joi
16 °
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...