marți, iunie 18, 2024
AcasăLocalBursă instituită pentru botoşăneanul mort în accidentul cumplit dintre Iaşi şi Vaslui...

Bursă instituită pentru botoşăneanul mort în accidentul cumplit dintre Iaşi şi Vaslui (VIDEO)

O importantă companie din agricultura românească a instituit o bursă de cercetare după ce unul dintre directorii companiei, botoşăneanul Irinel Sacu, a decedat într-un tragic accident.

Bursa a fost iinstituită de compania Rodbun în amintirea lui Irinel Sacu, directorul tehnic al companiei. Tânărul născut în Santa Mare a murit în weekend, după un accident cumplit, produs între Iaşi şi Vaslui. 

Familia Rodbun este profund îndurerată și șocată la aflarea veștii decesului lui Irinel Sacu. El a fost apreciat de colegii alături de care a lucrat, datorită ambiției și profesionalismului de care a dat dovadă în proiectele în care a fost implicat. A lucrat intens pentru ca aceste proiecte să prindă viață și să ajute agricultura românească.

Tânărul botoşănean a ocupat funcția de director tehnic în cadrul Rodbun. A decedat alături de încă două persoane, duminică (19 mai 2024), în urma unui accident rutier. Nefericitul eveniment s-a petrecut în județul Vaslui, pe DN 24.

Irinel SacuPrin pasiunea sa pentru agricultuă, acesta a câștigat admiratia și respectul celor alături de care a muncit. Orele lungi de serviciu au trecut mai ușor pentru că a avut parte de o familie înțelegătoare, care l-a sprijinit în tot ce a întreprins în parcursul său profesional.

Pentru a-i cinsti memoria, conducerea Rodbun Grup a decis să instituie „Bursa Irinel Sacu pentru cercetare agricolă”. Această bursă va fi creată cu un scop precis. Un tânăr student în agronomie va continua proiectele începute de Irinel Sacu, bineînțeles, având tot suportul viitorilor colegi din Rodbun. “Sperăm că Irinel îl va îndruma de acolo, de sus, mândru de diferența pe care a făcut-o în lume, alături de noi”, au transmis reprezentanții Rodbun Grup.

Condoleanțe familiei lui Irinel Sacu. Multă putere și să fiți siguri că munca sa nu va fi niciodată uitată!

Irinel Sacu Irinel Sacu

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
20.6 °
17.8 °
84 %
1.4kmh
9 %
mar
28 °
mie
32 °
joi
25 °
vin
28 °
sâm
30 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu egalităţile astea de gen, nici nu mai ştii cine intră peste tine la baie.

EDITORIAL

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) ori s-au făcut de râs, ori au făcut-o intenționat, caz în care și-au bătut...

EPIGRAMA ZILEI

Sper ca la iarna  viitoare Să nu strig iar în gura mare : ”La vremuri noi, Tot ... boi!” -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...