sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocalPolițiștii din Ștefănești, alături de copiii unei grădinițe. Lecții de siguranță rutieră...

Polițiștii din Ștefănești, alături de copiii unei grădinițe. Lecții de siguranță rutieră și surprize dulci

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au vizitat Grădinița cu program normal din oraș, unde au desfășurat activități de informare și prevenire a accidentelor rutiere, captând atenția celor mici cu prezentări interactive și demonstrații practice.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Copiii au avut ocazia să învețe direct de la polițiști regulile de circulație și importanța respectării acestora pentru a preveni implicarea în evenimente rutiere nedorite. Activitățile au fost desfășurate într-un mod interactiv, micuții familiarizându-se cu indicatoarele rutiere și regulile de circulație. Polițiștii le-au explicat semnificația și importanța fiecărui indicator, precum și modul de funcționare al semaforului pentru pietoni și pentru mașini.

Prin intermediul jocului, copiii au învățat cum să se asigure corect la traversarea străzii și care sunt pașii esențiali pentru o traversare în siguranță, inclusiv obligațiile lor atunci când strada este prevăzută cu semafor electric.

Un moment special al vizitei a fost accesul copiilor în interiorul autospecialelor de poliție rutieră. Aici, micuții au avut șansa să acționeze semnalele acustice și vizuale ale autospecialelor, simțindu-se pentru câteva momente ca adevărați polițiști.

La finalul activității, copiii au primit surprize dulci din partea polițiștilor.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...