marți, iunie 25, 2024
AcasăLocalCe vor botoşănenii de la candidaţii pentru primărie

Ce vor botoşănenii de la candidaţii pentru primărie

În contextul campaniei electorale candidaţii înscriși în cursa pentru conducerea municipiului se întrec în discursuri cu privire la realizări – reale sau imaginare – ignorând doleanțele oamenilor.

Pentru că vrem să dăm o voce cititorilor noştri, v-am rugat să ne spuneţi care sunt problemele cu care vă confruntaţi şi pe ce anume aţi vreau să să concentreze aleşii după ce ajung la butoane.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar una dintre principalele probleme este cea a drumurilor pline de gropi, denivelări, șine de tramvai și urme dezastruoase ale lucrărilor companiei de apă. Oamenii se plâng că multe străzi ajung să arate ca după bombardament din cauza avariilor frecvente la reţelele de apă şi canalizare, iar cei care ar trebui să remedieze problemele nu fac nimic.

De asemenea botoşănenii se plâng din cauza gurilor de scurgere pentru apele pluviale care sunt fie înfundate, fie desființate sau astupate de asfalt, iar din acest motiv atunci când plouă mai multe zone din oraş sunt inundate. Deşi spun că au depus sesizări pentru remedierea problemelor cetăţenii spun că nimic nu s-a schimbat.

O altă problemă sesizată de botoşăneni este cea a transportului în comun. Oamenii spun că vor condiţii decente, mijloace de transport civilizate şi adaptate noilor cerinţe.

Minciuna are picioare scurte domnule Andrei”

Un alt inconvenient pus pe tapet de mai mulţi botoşăneni îl reprezinta taxa pe care o aplică Modern Calor botoşănenilor care nu beneficiază de serviciile lor. “De ce nu a desfiintat actualul primar taxa pentru tevile care trec prin subsolul blocului, asa cum a promis? Platim in continuare caldura la Modern Calor ca trec niste tevi pe la subsol si noi avem centrale individuale. Minciuna are picioare scurte domnule Andrei! V-am crezut si rau am facut!”, se arată într-una dintre sesizările primite.

De pe agenda cetăţenilor nu a lipsit nici Spitalul pentru îngrijiri paliative, care a rămas blocat în mrejele birocraţiei, desi constructorul spune că lucrările au fost finalizate de ani de zile.

Oamenii cer şi mai multă transparenţă din partea administraţiei. “Poate ar fi bine și corect ca Primăria să facă un raport lunar cu cheltuielile și să-l prezinte cetățenilor pe o rețea de socializare mai cunoscută. De asemenea să fie prezentate proiectele în derulare și viitoare și stadiul lor la șase luni sau un an”, a transmis o botoşăneancă.

Aşteptăm în continuare problemele dumnevoastră şi vom încerca să obţinem răspunsuri pentru ele.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
22.6 ° C
22.8 °
20 °
62 %
3.7kmh
34 %
mar
24 °
mie
27 °
joi
28 °
vin
30 °
sâm
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În oraşul plin de verdeaţă şi gropile sunt semnalizate eco.

EDITORIAL

Dușul rece de sâmbătă seara, mă refer la înfrângerea fără drept de apel a naționalei de fotbal, ne-a arătat scurt și cuprinzător, în mai puțin...

EPIGRAMA ZILEI

Orice nebun sau politician Are-o deficiență la ... bostan : Primul stă rău cu uzul rațiunii Iar celălalt cu-auzul ... națiunii! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...