luni, iunie 17, 2024
AcasăLocalCRIMINALUL DE LA ALBEŞTI A FOST PRINS (VIDEO EXCLUSIV)

CRIMINALUL DE LA ALBEŞTI A FOST PRINS (VIDEO EXCLUSIV)

Criminalul de la Albeşti a fost prins în urmă cu câteva minute. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de armă, însă au reuşit să îl încătuşeze.

Bărbatul a fost prins într-o zonă cu vegetaţie înaltă aflată la aproximativ 100 de metri de locuinţa sa.

„În urmă cu puţin timp bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa în vegetaţia din apropierea acesteia. A fost localizat de către poliţişti şi s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp a fost prins şi imobilizat. Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Misiune dificilă pentru prinderea criminalului

Misiunea pentru prinderea bărbatului a fost una extrem de dificilă pentru poliţişti.

„Toată vegetaţia din jurul nostru este foarte dificilă, sunt condiţii foarte greu de gestionat, dar pentru asta ne antrenăm şi desfăşurăm diferite activităţi specifice şi rezultatul s-a văzut astăzi. Vreau să vă spun că această activitate este cumulul energiei tuturor instituţiilor din cadrul MAI, Poliţie, Jandarmerie, Poliţie de Frontieră şi îmi cer scuze dacă uit pe cineva. Toţi în baza unui plan şi a unei strategii a echipei de comandă am reuşit capturarea acestui individ”, a declarat comisar şef de poliţie Constîn Tudor, şeful IPJ Botoşani.

Suspect dus la audieri

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost dus de poliţişti la audieri. Ulterior acesta va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul este acuzat că şi-ar fi violat şi ucis nepoata în vârstă de doar 8 ani. Ulterior acesta ar fi abandonat trupul neînsufleţit în marginea unei liziere aflată în imediata apropiere a locuinţei, după care s-a făcut nevăzut. Copila a fost găsită vineri seară, aproape de miezul nopţii.

Detalii cu privire la autor puteţi citi aici:

Principalul suspect în cazul uciderii copilei de 8 ani este căutat de sute de oameni. Victima a fost violată (VIDEO)

Copila de doar 8 ani a dispărut vineri seară după ce părinţii au trimis-o la casa criminalului pentru a duce un vas. Detalii despre asta puteţi citi aici:

Fetiță de 8 ani ucisă într-o comună din județ. Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.7 ° C
17.7 °
15.6 °
92 %
1.2kmh
5 %
lun
27 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...