miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalPercheziții la plasatorii de țigări. S-a lăsat cu amenzi și confiscări (VIDEO)

Percheziții la plasatorii de țigări. S-a lăsat cu amenzi și confiscări (VIDEO)

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare, în cursul zilei de marți, 28 mai a.c., patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane din comunele Drăgușeni și Ripiceni, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă în formă asimilată.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea confiscării, peste 1.000 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență duty-free și Republica Moldova.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal și au fost confiscați 457 de lei, reprezentând numerar nefiscalizat.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

1 COMENTARIU

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...