joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalCompact a făcut spectacol cu Filarmonica din Botoşani (video)

Compact a făcut spectacol cu Filarmonica din Botoşani (video)

Începutul weekend-ului a fost marcat la Botoșani cu un concert simfonic al trupei Compact. Evenimentul a avut loc vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Pe scenă au urcat solistul Paul Ciuci, claviaturistul Cătălin Țuță Popescu, basistul Lucian ,,Lucas” Iluț și toboșarul Ionuț ,,John” Micu. Membrii orchestrei Filarmonicii de stat Botoșani au fost dirijați de data aceasta de dirijorul Alexandru Ilie.

Au fost interpretate melodii, precum ,,Când mă gândesc la tine”, ,,Doare al naibii de tare”, ,,Fata din vis”.

Daca prima parte a concertului a fost mai liniștită, după ce membrii trupei au început să cânte hiturile trupei, botoșănenii aproape că nu s-au mai așezat pe scaune, cântând cot la cot cu solistul. Concertul a fost unul plin de aplauze, botoșănenii arătând asta încă de la prima melodie interpretată pe scenă.

,,Vă mărturisesc cu sinceritate că atunci când am primit propunerea de a colabora cu orchestra filarmonicii din Botoșani am avut puțin de strângere de inimă pentru că este prima noastră colaborare, este premieră. Sunt niște oameni extraordinari care au pierdut vremea cu noi ca să ne învețe să cântăm ordonat și disciplinat”, a mai spus solistul trupei pe scenă.

– Mădălina Mihai, reporter în cadrul redacţiei BUZZ

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.1 ° C
20.6 °
18.9 °
87 %
2.4kmh
100 %
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...