joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalSute de locuri de muncă disponibile în județ

Sute de locuri de muncă disponibile în județ

Peste 400 de slujbe sunt disponibile în această săptămână în județ. Potrivit listei transmise de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani, cei care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 476 de opțiuni.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Cele mai multe dintre acestea sunt în construcții, industrie textilă și alimentație publică. Pentru majoritatea sunt cerute studii medii, școală generală sau calificare profesională, însă sunt mai puține posturi pentru persoanele care au studii superioare. Cei cu facultate au la dispoziție aproximativ 30 de locuri de muncă din cele 476 disponibile.

Ce opțiuni au cei cu studii superioare

Astfel, se cer studii superioare pentru posturile de director tehnic, șef secție (producție tâmplărie aluminiu), inginer textile, pielărie, inginer tricotaje, confecții, proiectant inginer textile, inginer construcții civile, industriale și agricole, responsabil tehnic cu execuția, inginer mecanic, inginer în industria alimentară, inginer automatist, inginer sisteme de securitate, responsabil tehnic cu execuția, medic medicină generală, medic specialist, translator (limba germană).

Condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani, str. Colonel Tomoroveanu nr.2, la telefon ( 0231)536791 interior 119, pe site-ul  A.N.O.F.M, pe pagina de Facebook a AJOFM Botoșani sau la punctele de lucru ale  A.J.O.F.M. Botoșani din localitățile Dorohoi, Darabani, Săveni și Stefănești.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...