sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocalAMBU-LIFE - Serviciul de ambulanță privat - La timp pentru sănătatea ta!

AMBU-LIFE – Serviciul de ambulanță privat – La timp pentru sănătatea ta!

AMBU-LIFE este o echipă de medici, asistenți și ambulanțieri extrem de bine pregătiți, pasionați și dedicați profesiei și cu o vastă experiență în domeniu, care asigură transport sanitar garantînd eficiență și rapiditatea într-o situație de urgență medicală. Ambulanțele sunt dotate cu echipamente moderne pentru monitorizarea pacienților și intervenție în caz de necesitate, fiind dotate cu materile sanitare de ultimă generație necesare intervențiilor și asigură confortul pacienților și un nivel ridicat de siguranță la transport. Echipa este pregătită să intervină atît în timpul zilei, cît și pe timpul nopții pentru transport sanitar asistat (B1/B2) sau transport sanitar neasistat (A1/A2).
Serviciul AMBU – LIFE poate fi apelat pentru:
– Transport sanitar neasistat (A1/A2)
-Transport sanitar cu ambulanta la externare, pentru pacientii netransportabili.
-Transportul bolnavilor cu fracturi ale membrelor inferioare imobilizate în aparate gipsate, ale centurii pelviene, coloanei vertebrale.
-Transportul bolnavilor cu accidente vasculare cerebrale
-Transportul bolnavilor cu amputaţii recente ale membrelor inferioare
-Transportul bolnavilor cu stări cașectice
-Transportul bolnavilor cu deficit motor neurologic major şi stări post accidente vasculare cerebrale
-Transportul bolnavilor cu deficit motor sever al membrelor inferioare
-Transportul bolnavilor arteriopatie cronică obliterantă stadiul III şi IV, insuficienţă cardiacă clasa NYHA III şi IV, status post revascularizare miocardică prin by-pass aorto-coronarian şi revascularizare periferică prin by-pass aortofemural
-Transportul bolnavilor cu tumori cerebrale operate, hidrocefalii interne operate
-Transportul bolnavilor oxigenodependenţi, malformaţii vasculare cerebrale – anevrisme, malformaţii arterio venoase – rupte neoperate, malformaţii arterio venoase – operate, hemoragii subarahnoidiene de natură neprecizată, şi care necesită transport la externare, nefiind transportabili cu mijloace de transport convenţionale, pot fi transportaţi inclusiv în alt judeţ.
Ambulanțele sunt autorizate de Ministerul Sănătății.
AMBU-LIFE deține contract-cadru pentru serviciul de transport sanitar neasistat cu ambulanță decontat de Casa de Asigurari de Sănătate Botosani)
Obțineți detaliile de care aveti nevoie pentru a beneficia de aceste servicii decontate de CAS BT la numarul nostru de telefon 0783022112 pentru a vă putea pune la dispozitie toate informațiile de care aveti nevoie. Este important ca pacientul să fie asigurat CAS BT.
AMBU-LIFE oferă servicii de elită de ambulanță privată și transport medical de urgență fiind lideri în repatriere medicală internațională, facilitând transportul pacienților oriunde în lume.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Alegeți Ambu-Life pentru servicii medicale de încredere și rapide apelînd la telefon 2783022112 la Botoșani, 0230522112 la Suceava (https://www.ambu-life.com/).

Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră!

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
29.4 ° C
29.9 °
28.9 °
28 %
3.5kmh
15 %
sâm
32 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...