joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalReacția Sânzianei Secrieru după anunțul președintelui PNL Botoșani

Reacția Sânzianei Secrieru după anunțul președintelui PNL Botoșani

Executorul judecătoresc Sânziana Secrieru a avut o primă reacție după numirea în funcția de președinte al organizației municipale PNL Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

PNL Botoșani intră într-un amplu proces de reformare după alegerile din 9 iunie. Astfel, ca urmare a rezultatului slab obținut de organizația PNL a municipiului Botoșani, Cătălin Flutur părăsește conducerea organizației.

„Unii poate că nici nu au meritat să se numească liberali”

Cea care va prelua funcția de președinte interimar este executorul judecătoresc Sânziana Secrieru, căreia îi revine sarcina de a reforma organizația municipală, de a livra performanță și de a obține un scor victorios la următoarele rânduri de alegeri.

La o zi distanță, executorul judecătoresc a avut o primă reacție. „Încă de la vârsta de 16 ani am făcut primii pași timizi spre Partidul National Liberal, alături de familia mea. De atunci și până astăzi, l-am iubit, l-am criticat, i-am dat idei, timp si energie, mi-a fost parte din viață. Unii poate că nici nu au meritat să se numească liberali, dar viața unui partid nu poate sta încremenită în timp din cauza lor. Botoșaniul trăiește o reforma liberală internă fantastică și este o șansă istorică să readucem calitatea umana la rang de cinste în PNL”.

„Îi mulțumesc domnului Flutur pentru susținere”

Sânziana Secrieru a ținut să își exprime recunoștința atât față de Valeriu Iftime pentru încrederea acordată, cât și față de Cătălin Flutur pentru susținere.

„Prin numirea mea ca președinte interimar al Filialei municipale, alături de domnul Valeriu Iftime și colegii care înțeleg evoluția, începem o nouă etapă a normalizării politice liberale. Scopul meu și a acestei noi clase politice botoșănene este ca oamenii buni, curați să poată să-și ajute societatea în care trăiesc. Orice om de bune moravuri este binevenit în Partidul National Liberal- Botoșani. Îi mulțumesc domnului Iftime pentru încredere! Îi mulțumesc domnului Flutur pentru susținere și pentru o carieră politică în folosul comunității”, a mai precizat Sânziana Secrieru.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...