joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalDescoperire macabră la cules de bureţi

Descoperire macabră la cules de bureţi

Membrii unei familii din judeţ au trecut prin clipe dramatice după ceea ce ar fi trebuit să fie o ieşire banală la cules de bureţi. 

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Tragedia a avut loc într-un canton din apropiere de localitatea Pomârla. O femeie de 75 de ani dintr-un sat vecin a plecat la cules de bureţi împreună cu soţul şi cumnata. La un moment dat, acesteia i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit din picioare, sub ochii rudelor. Înmărmurit, soţul ei a încercat să caute sprijin, iar în ajutor a sărit un pădurar, aflat în zonă. „Din câte am înţeles i s-a făcut brusc rău şi şi-a pierdut cunoştinţa„, a precizat pădurarul care a sărit în ajutorul familiei.

Acesta a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. „La faţa locului a fot dirijat cel mai apropiat echipaj medical din zonă. Din păcate, colegii au fost nevoiţi să constate decesul la faţa locului”, a precizat un reprezentant al SJA Botoşani.

În scurt timp la faţa locului au ajuns şi două echipaje de poliţie. Poliţiştii au dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Oamenii legii urmează să stabilească dacă femeia suferea şi de o serie de afecţiuni medicale ce ar fi putut duce la tragedie.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...