miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocalBotoşăneanul în starea cea mai gravă după explozia de la Dedeman a...

Botoşăneanul în starea cea mai gravă după explozia de la Dedeman a fost deja externat. Un singur rănit mai este în spital (VIDEO)

Veşti minunate pentru familiile botoşănenilor răniţi în explozia de la Dedeman. Botoşăneanul în vârstă de 40 de ani, care a suferit cele mai grave arsuri, a fost deja externat. De altfel doar unul dintre răniţi mai este în spital, dar şi evoluţia acestuia este favorabilă.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Ministerul Sănătăţii a informat luni că, peste câteva zile, va fi externat şi ultimul pacient rănit în explozia de la Dedeman. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din Botoşani.

Potrivit sursei citate, acesta va fi externat, în câteva zile, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Spiridon’ din Iaşi.

„Evoluţia tuturor pacienţilor răniţi şi cu arsuri în incidentul de la un centru comercial din Botoşani a fost favorabilă datorită îngrijirilor acordate de personalul medical de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Spiridon’ din Iaşi şi Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca). Ultimul pacient va fi externat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Spiridon’ din Iaşi în câteva zile”, a precizat sursa citată.

Ministerul Sănătăţii le mulţumeşte, în acest context, medicilor şi asistenţilor medicali pentru profesionalismul cu care au îngrijit aceşti pacienţi.

Un număr de 15 persoane au fost rănite în explozia urmată de incendiu produsă pe 7 iunie la magazinul de materiale de construcţii din Botoşani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.1 °
24.3 °
60 %
4.8kmh
100 %
mie
25 °
joi
34 °
vin
32 °
sâm
31 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...