miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocalFirme controlate de polițiștii de la Imigrări

Firme controlate de polițiștii de la Imigrări

Peste 70 de acțiuni, controale și verificări au efectuat polițiștii de imigrări, la nivel național, timp de cinci zile, la nivel național. 43 de străini au fost depistați în situații ilegale, trei societăți comerciale au fost controlate, peste 40 de sancțiuni au fost aplicate, dar și alte activități și acțiuni au fost desfășurate de polițiștii de imigrări.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

La Botoșani, la data de 3 iulie a.c., polițiștii de imigrări, în cooperare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani, au controlat trei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, care au ca domeniu de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte. Au fost legitimați 76 de străini, dintre care 63 sunt din Sri Lanka și 13 din Nepal. Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate nereguli.

Verificări și la nivel național

În perioada 3-7 iulie a.c., polițiștii de imigrări au efectuat, la nivel național, 75 de acțiuni, controale și verificări, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.600 lei.

De asemenea, polițiștii de imigrări, în cooperare cu structuri cu atribuții în domeniu au depistat 43 de străini aflați în situații ilegale, 10 dintre aceștia fiind introduși în centrele de cazare a străinilor luați în custodie publică.

Polițiștii de imigrări au înregistrat 1.168 de cereri de obținere a avizelor de angajare în muncă, au fost aprobate alte 1.272 de astfel de documente, iar 341 au fost respinse.
Cetățenilor străini le-au fost emise 1.200 de permise de ședere temporară și pe termen lung, fiind înregistrate 1.132 de cereri de prelungire a dreptului de ședere, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 194 din 2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

La data de 3 iulie a.c., polițiștii de imigrări din Botoșani, în cooperare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani, au controlat trei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, care au ca domeniu de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte. Au fost legitimați 76 de străini, dintre care 63 sunt din Sri Lanka și 13 din Nepal. Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
29.4 ° C
30.6 °
27.8 °
46 %
3.4kmh
60 %
mie
27 °
joi
32 °
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...