miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocalO biserică din Botoşani vine în sprijinul tinerilor fără posibilităţi care vor...

O biserică din Botoşani vine în sprijinul tinerilor fără posibilităţi care vor să se căsătorească

O biserică din Botoșani sare în ajutorul botoşănenilor care vor sa se căsătorească, dar nu au posibilităţi financiare. Lăcaşul de cult face însă apel şi la restul comunităţii pentru a face o bucurie celor care vor să îşi unească destinele. 

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Este vorba despre Biserica Pacea, care împrumută gratuit rochii de mireasă şi costume de mire celor care au nevoie. „Acolo unde chiar este nevoie, încercăm, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, să le cumpărăm şi să le dăruim gratuit: verighete noi +lumânări de cununie împodobite cu flori+buchetul miresei. Încercam să găsim şi naşi de cununie, acolo unde este nevoie. Cei care vor dori să se cunune la Biserică Pacea, slujba de cununie va fi gratuită.

Practic, vor primi, gratuit, tot ceea ce au nevoie, pentru a nu mai amâna Sf. Taină a Cununiei şi a-şi întemeia o familie. Pentru detalii, sunaţi la nr. de telefon 0753723189 ( preot Marian Macuc) sau la nr. 0743326171 (Ana Maria Macuc ) în intervalul orar 18:00-20:00 sau daţi mesaj pe whatsapp, oricând, la numerele de telefon de mai sus”, au transmis reprezentanţii bisericii.

Apel către comunitate

Aceştia fac apel şi la comunitate. „Pentru a putea face binele până la capăt şi cât mai frumos, ne-am bucura dacă ni s-ar alătura şi alţi oameni cu suflet mare care-şi doresc să-i bucure pe viitorii miri, care altfel, din motiv financiar, posibil să fi amânat foarte mult timp cununia religioasă. De exemplu, poate cunoaşteţi: o curăţătorie de haine din Botoşani, care ar putea să ne ofere gratuit curăţarea profesională a rochiilor de mireasă şi a costumelor de mire, pentru a le oferi într-o stare impecabilă viitorilor miri; un salon să aranjeze părul mireselor, gratuit; cineva care să le ofere gratuit serviciile foto/ video la cununia religioasă ( pe 31 august, ora 16:00, la Biserică Pacea, avem stabilită o cununie pentru care, încă, nu avem asigurate aceste servicii) sau orice alte servicii gratuite care i-ar bucura pe viitorii miri.

Avem deja mai multe cununii organizate şi altele programate vara aceasta şi ne dorim , împreună, să-i facem fericiţi pe cât mai mulţi miri”, au mai transmis reprezentanţii bisericii.

Postarea de pe Facebook a bisericii a strâns peste 100 de comentarii, oamenii susținând inițiativa, spunând că vor să doneze rochiile de mireasă. ,,Mă ofer să fac cadou câte un accesoriu de păr pentru fiecare mireasă care își dorește!”, a scris cineva în comentarii.

                                 – Mădălina Mihai, reporter în cadrul redacţiei BUZZ

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
29.4 ° C
30.6 °
27.8 °
46 %
3.4kmh
60 %
mie
27 °
joi
32 °
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...