sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTDSPSA caută personal pentru Parcul Cornişa

DSPSA caută personal pentru Parcul Cornişa

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, structură care administrează Parcul Cornişa, caută personal pentru zona de agrement. „Pe data de 17 ianuarie avem un concurs pentru ocuparea unor posturi pentru Cornișa și sperăm să le ocupăm. Salariile sunt foarte generoase. Față de ce era înainte și ce este în mediul privat, salariile sunt foarte generoase”, a declarat Eugen Țurcanu, director DSPSA.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Potrivit oficialului, un angajat din DSPSA care lucrează pe partea de întreținere a spațiilor verzi, are un salariu net între 2.200 – 2.400 de lei, la care se adaugă 25 de zile de concediu de odihnă, alte 14 – 15 zile libere, vouchere de vacanță și indemnizație de hrană de la 1 ianuarie 2018.

Posturile scoase la concurs sunt următoarele:

Portar – 5 posturi;

Muncitor calificat – supraveghetor – 5 posturi;

Casier – 5 posturi;

Muncitor întreținere clădiri – 2 posturi;

Muncitor calificat salvamar – 1 post;

Inspector de specialitate – 3 posturi.

Concursul va avea loc la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă”, Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 15A şi va consta în probă scrisă (17 ianuarie 2019, ora 10.00) şi probă practică (22 ianuarie 2019, ora 10.00). Interviul va fi susţinut în maxim patru zile lucrătoare de la afișarea rezultatelor probei anterioare.

Dosarele de înscriere se depun la sediul DSPSA din Botoşani, strada Codrului nr. 16, până pe 4 ianuarie 2019, ora 14.00.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
26.6 ° C
27 °
26 °
41 %
2.1kmh
100 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
26 °
mar
32 °
mie
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...