spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocal BTBotoșani dă startul distracției

Botoșani dă startul distracției

Botoșaniul a dat drumul la distracție încă de aseară, când a fost organizată o discotecă în aer liber la Cornișa. Vremea rece i-a ținut departe însă pe botoșăneni, doar câteva zeci de persoane încumetându-se să se plimbe pe aleele Parcului de agrement.

De astăzi însă, odată cu creșterea temperturilor și începerea concertelor, Cornișa devine centrul de distracție al botoșănenilor. „Summer Fest va avea o altă anvergură, faţă de ceilalţi ani. După zilele oraşului ne-am gândit la nişte nume care sigur sunt aşteptate la Botoşani. Vineri, sâmbătă, duminică vom avea acţiuni în Parcul Cornişa pentru că acolo am ales să desfăşurăm de acum încolo toate aceste acţiuni”, a declarat Cătălin Flutur.

În această seară, startul distracțiilor va fi dat în jurul orei 19:00 de DJ Project și Superchill, care alături de Proconsul şi Smiley vor concerta în această seară. La finalul zilei, municipalitatea a pregătit un spectaculos foc de artificii.

În deschiderea programului de mâine, tot în jurul orei 19:00, vor evolua artişti locali, după care vor susţine un recital moldovenii de la Alex Calancea Band & Lupii. Seara se va încheia apoteotic cu un recital al trupei Vunk, care în acest an împlinește 25 de ani de existență.

Seria manifestărilor din cadrul Summer Fest se va încheia duminică seară, de la ora 19:00. Ca și sâmbătă, spectacolele vor fi deschise de artişti locali, după care va urma moldoveanca Natalia Barbu. Ultimii care vor intra pe scenă sunt cei de la trupa Hara, care au devenit obișnuiți ai manifestărilor de acest gen organizate la Botoșani.

Bugetul Summer Fest va fi format din banii rezultați din încasările făcute de Parcul Cornişa pe parcursul ultimului weekend, respectiv 200.000 de lei, și din sponsorizări, aproximativ 100.000 de lei. „Bani sunt şi de asta ne şi permitem. Nu luăm din bugetul local absolut nimic şi sunt şi sponsori care au înţeles ce înseamnă fenomenul Cornişa şi au venit alături de noi”, a mai spus Flutur.

Luna Park Lichiardopol, societatea deţinută de Michail Lichiardopol, se implică în organizarea pe partea de parc de distracţii şi a zonei unde botoşănenii vor găsi mici, bere, sucuri şi alte produse nelipsite de la astfel de manifestări.

 

Vreme frumoasă anunțată de organizatori

 

Vremea pe weekend ține cu organizatorii Summer Fest. După frigul și ploaia de ieri, de astăzi încep să crească temperaturile, iar soarele să străpungă plafonul de nori. Astfel, meteorologii prognozează pentru astăzi un cer senin și temperaturi maxime de 24°C, care, spre seară, la ora concertelor ar putea coborî spre 15°C-16°C. Mâine, pe cer, își vor face apariția câțiva nori, în prima parte a zilei, dar temperaturile mexime vor tinde spre 25°C. La fel ca și în astăzi, sâmbătă seară temperaturile vor pierde câteva grade. Ziua de duminică va fi cea mai frumoasă din punct de vedere meteorologic, cerul urmând a fi senin, iar temperaturile vor crește până spre 28°C.

 

Programul Summer Fest

vineri, 16 august

– piscina exterioară: Spuma party, orele 13:00-17:00

– concerte: DJ Project, Superchill, Proconsul, Smiley

– foc de artificii

sâmbătă, 17 august

– concerte: artiştii locali, Alex Calancea Band & Lupii, Vunk

duminică, 18 august

– piscina exterioară: Spuma party, orele 13:00-17:00

– concerte: artişti locali, Natalia Barbu, Hara

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...