spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocal BTCele mai ingenioase accesorii se găsesc la Atelierele UNIKA

Cele mai ingenioase accesorii se găsesc la Atelierele UNIKA

Un accesoriu ingenios nu poate fi creat oricum și de către oricine. Dar poate fi creat de Atelierele UNIKA, cu multă iscusință, pasiune și atenție la detalii. Producătorul a lansat de curând colecția 2019-2020 de promoționale e-store, în cadrul unui eveniment de succes, și este gata să-și surprindă clienții cu cele mai deosebite accesorii.

Când spunem accesorii ingenioase nu ne referim la acelea clișeice, pe care le vedem la tot pasul, cum ar fi bijuteriile sau pălăriile, ci ne referim la acele accesorii office sau la cele care ne ajută mai bine la organizare, cum ar fi portcarduri sau portofele carduri, portmonede, portofele sau mape ce atrag multe priviri prin rafinament, stil si bun gust.

Iată câteva dintre noile accesorii ingenioase pe care Atelierele UNIKA le-au creat!

Portcarduri

Un portcard este bun în geanta omului sau în mașina omului, deoarece este cel mai bun loc unde ne putem depozita cardurile, fără să le îndoim, rupe sau pierde. Cu acest portcard e-store, avem ocazia să ne păstrăm cardurile și cărțile de vizită în siguranță. E destul de mic, cât să încapă în buzunar, însă are 4 compartimente, 2 exterioare și 2 interioare. Calitatea acestui produs este dată de materialul din care este fabricat și anume pielea naturală nonalergică. Este un accesoriu unisex, șic, în două culori, lucrat manual. Variantele de culori în care poate fi găsit sunt: bordo, negru, albastru și maro.

Portmonede

Portmonedele nu numai că sunt accesorii necesare, dar sunt și ingenioase, având un aspect plăcut. Este mult mai simplu să ne păstrăm monedele într-un loc separat de portofel, deoarece nu vom pierde timpul cu căutarea acestora și ne vor fi întotdeauna la îndemână. Este un produs mic, ce nu ocupă prea mult loc și care ne scutește de monedele aruncate în geantă la întâmplare. Creat într-o formă triunghiulară îl face să “rămână” mic și totuși încăpător. Culorile au fost alese atât pentru el cât și pentru ea, clasice și ușor de asortat cu inspirație din culorile naturii. Produsul este fabricat în România, din piele naturală NONALERGICĂ de foarte bună calitate.

Portofel multifuncțional

Portofelul de damă multifuncțional are un format foarte modern, plat și totuși încăpător, elegant și potrivit ca gen, oricărei vârste. Culorile alese sunt potrivite oricărei ținute de zi, chiar și la trening. Este ușor de purtat în poșeta de serviciu, cât și în cea de weekend. Fiind un portofel încăpător, poate fi folosit pentru documente și bani, dar și că portfard sau penar. Când simțim nevoia că ne dorim un accesoriu nou, ar trebui să luăm în calcul acest portofel, deoarece este un accesoriu slim care ne scoate din anonimat, ideal și pentru călătorii.

Mapele pentru documente

Mapele pentru documente, soluția perfectă pentru cei care lucrează cu multe acte sau care au întâlniri dese de afaceri. Documente, tabletă, laptop, chiar și agenda încap în mapa din piele naturală și nu scapă nimic din ea pentru că e prevăzută cu fermoar de închidere pe latura mare. Elegantă atât că aspect cât și din punct de vedere coloristic, poate fi asortată cu ușurință la ținutele office. Poate fi oferită cadou chiar partenerilor de afaceri – sigur îl vor păstra!

Așadar, când vine vorba de oferirea unui cadou partenerilor de afaceri, angaților sau chiar prietenilor ori pentru uz propriu, Atelierele UNIKA ne surprind întotdeauna cu accesorii ingenioase. Descoperiți noua colecție completă pe site-ul lor!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
79 %
1.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...