Descoperire macabră în oraş (video)

Descoperire şocantă, în oraş, la primele ore ale dimineţii. Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din oraş, a fost găsit mort în dimineața zilei de marți, în spatele unui salon de înfrumusețare de pe strada viilor.

Trupul bărbatului fost găsit de o tânără care lucrează la respectivul coafor, aceasta sunând la 112 pentru a cere ajutor cadrelor medicale, scena fiind una de groază, cu lucrurile personale ale bărbatului şi haine ale acestuia împrăştiate pe o distanţă de câţiva metri, pete de sânge peste tot şi trupul acestuia căzut după clădire.

O ambulanță a sosit la locul indicat, însă personalul medical nu a putut decât să constate decesul. Imediat a fost anunțată și Poliția, locul fiind delimitat cu bandă galbenă, criminaliștii începând cercetările specifice.

Poliţiştii au elucidat imediat cazul, asta şi datorită unei camere de supraveghere a salonului. Din câte se pare, bărbatul de 61 de ani ar fi consumat băuturi alcoolice într-o cantitate însemnată, la un bar din apropiere. El ar fi fost văzut ieșind singur, cu mari probleme de echilibru, iar rănile sângerânde ar fi fost provocate în urma mai multor căzături. „În cauză nu există suspiciuni legate de producerea unei fapte de natură penală”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Persoana respectivă are familie și cel mai probabil mâine trupul neînsuflețit va fi supus unei necropsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Deja ai votat!