joi, iulie 18, 2024
AcasăLocal BTSute de profesori vor fi vaccinați în centre speciale (video)

Sute de profesori vor fi vaccinați în centre speciale (video)

Cadrele didactice din județul Botoșani vor avea, începând de vineri, trei fluxuri noi, speciale, pentru vaccinarea anti-COVID.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Medicul Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani a declarat că 765 de persoane din sistemul de învățământ se vor vaccina, începând de vineri, pe cele trei fluxuri organizate la Liceul Pedagogic, la Flămânzi, dar și la Dorohoi.

În judeţul Botoşani sunt angajate în sistemul educaţional peste 6.000 de persoane.

Cu cele trei noi fluxuri de vaccinare se va ajunge la o capacitate de 600 de persoane care pot fi vaccinate zilnic în judeţul Botoşani.

„Structurile MAI au primit și ele aprobarea pe Botoșani. Au un flux la Liceul Gheorghe Asachi, coordonat de medicul de la MAI din Botoșani. El este funcțional”, a precizat directorul DSP.

Aceasta a adăugat că persoanele cu vârste până în 55 de ani vor fi imunizate cu Oxford/AstraZeneca, iar cele de peste 55 de ani vor primi vaccinul Pfizer.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...