joi, iulie 18, 2024
AcasăLocal BTElevi chiulangii duși la ore cu Poliția de Siguranță Școlară

Elevi chiulangii duși la ore cu Poliția de Siguranță Școlară

Polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară (BSȘ) continuă acțiunile începute anul trecut. Astfel, în perioada 22 – 25 februarie a.c., polițiștii BSȘ, cu sprijinul celor de ordine publică, au acționat pe raza județului pe linia transportului scolar și siguranței școlare în incinta și în zona adiacentă unităților de învătământ. „La activități au participat 84 de efective, fiind verificate 28 de mijloace de transport în comun, legitimate 115 persoane și atenționate cu privire la comportament 28 de persoane”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

De asemenea, au fost instruiți 281 de elevi cu privire la modul de comportare pe perioada în care se afla la cursuri, precum și în perioada în care se deplasează către și de la unitățile școlare, iar șapte elevi au fost identificați în proximitatea unităților de învățământ în timp ce absentau de la ore.

Totodată, cu prilejul acestora activități au fost aplicate și șase sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei.

„Astfel de acțiuni cu caracter preventiv vor fi desfășurate și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zonele unităților de învățământ și pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal”, se mai arată în comunicatul de presă IPJ.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...