sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTMicrobuz blindat cu ţigarete de contrabandă descoperit la Stânca

Microbuz blindat cu ţigarete de contrabandă descoperit la Stânca

Captură de țigări reușită de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca. Aceștia au descoperit, ascunse într-un microbuz, 1.250 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 6.100 de lei. Țigările aparțineau unui cetăţean moldovean, care ar fi încercat să le introducă în țară, cu scopul comercializării pe piața neagră.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Captura a fost realizată miercuri, pe 10 martie a.c., când în PTF Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul moldovean B.V, în vârstă de 34 de ani, care se afla într-un microbuz înmatriculat în România și care efectua o cursă regulată pe ruta Chişinău – Suceava.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, sub scaunele pasagerilor şi în podeaua microbuzului, cele 1.250 de pachete, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Țigările au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat cu 7.000 de lei. Totodată, a fost aplicată măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de cinci ani.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...