sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTZi de naștere oferită copiilor din centre de plasament

Zi de naștere oferită copiilor din centre de plasament

Un tânăr din Botoșani a ales un mod diferit de a-și petrece ziua de naștere. Dacă în anii trecuți Cosmin Ținteanu obișnuia să-și sărbătorească ziua cu prietenii, de data aceasta invitații săi au fost niște copii aflați în grija statului, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„A fost o chestie de moment, am vrut să-mi sărbătoresc ziua de naștere diferit față de ceilalți ani, mi-a venit ideea asta și l-am contactat pe Daniel pentru că eram sigur că mă poate ajuta. Am făcut acest gest umanitar și în speranța că vor urma exemplul mai multe persoane. Mi-am dorit ca anul acesta să fac ceva diferit de ziua mea. Dacă în trecut sărbătoream cu prietenii etc, acum am preferat să bucur copiii mai puțin norocoși”, a declarat Cosmin Ținteanu.

Pentru a putea realiza gestul umanitar, Cosmin Ținteanu a apelat la Asociația „Grup Civic”, cunoscuți pentru implicarea lor atunci când vine vorbe de fapte bune. În urma acțiunii umanitare, 38 de copii s-au bucurat de pizza, suc și desert.

„În baza protocolului cu care Asociația Grup Civic îl are cu Direcția Copilului, s-a optat ca darurile să fie oferite beneficiarilor din Centrul de Primire în Regim de Urgență „Micul Prinț” unde sunt cazate cupluri de mame cu copii precum și la cei de la complexul de case de tip familial Sf. Mina. Bucuria copiilor dar și a mamelor a fost una pe măsura așteptărilor și astfel Cosmin Ținteanu, tânărul botoșănean care și-a serbat cei 29 de ani a simțit că această importantă zi a contat pentru el, prin gestul făcut, dar mai ales pentru cei pe care i-a bucurat cu pizza și clătite delicioase”, a transmis Daniel Câșlariu, reprezentantul Asociației „Grup Civic”.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
27.4 ° C
27.8 °
25.5 °
52 %
1.9kmh
73 %
sâm
32 °
Dum
26 °
lun
30 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...