joi, iulie 18, 2024
AcasăLocal BTOpt vieţi luate de Covid (video)

Opt vieţi luate de Covid (video)

Opt botoşăneni şi-au pierdut viaţa în ultimele 24 de ore după ce s-au îmbolnăvit de Covid19. Unul dintre aceştia, în vârstă de 70 de ani, era vaccinat, însă suferea şi de o serie de alte afecţiuni şi era dializat.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Unul dintre cazuri este al unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiu, care a murit în casă, infectat cu Covid. Acesta a fost găsit la domiciliu în stop cardio-respirator de către membrii familiei. Bărbatul se simţea rău de mai mult timp, dar nu a apelat la cadrele medicale. La sosirea ambulanţei, acesta a fost resuscitat la faţa locului, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul. Ulterior, după ce membrii familiei au caracterizat simptomele pe care acesta le avea, cadrele medicale de la ambulanţă au efectuat un test rapid, care a ieşit pozitiv. Cazul a fost raportat Direcţiei de Sănătate Publică.

Un alt caz este al unui bărbat de 34 de ani, din Cristeşti. Acesta nu suferea de alte boli şi nu era vaccinat. Alţi cinci bărbaţi, cu vârste între 64 şi 86 de ani, toţi din Botoşani, au decedat în ultimele 24 de ore, ducând totalul deceselor la nivelul judeţului la 891 în timpul acestei pandemii.

În ultimele 24 de ore, 222 de persoane au fost declarate pozitive, iar aproape jumătate dintre bolnavi, respectiv 109, sunt din municipiul Botoşani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...