miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTConsilierii județeni s-au alăturat campaniei umanitare declanșată pentru sprijinirea unei eleve rămasă...

Consilierii județeni s-au alăturat campaniei umanitare declanșată pentru sprijinirea unei eleve rămasă orfană (VIDEO)

Consilierii județeni s-au alăturat campaniei umanitare declanșată de profesorii Colegiului Național „Mihai Eminescu” pentru sprijinirea unei eleve din clasa a XII-a, care a rămas orfană de ambii părinți. În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ) de miercuri, 22 decembrie a.c., în urma unui apel făcut de președinte CJ, Doina Federovici, aleșii județeni au făcut donații, sumele de bani colectate urmând să fie înmânate elevei.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Tatăl a murit cu ani în urmă, iar mama fetei a fost răpusă de Covid. Fata mai are un frate, student în anul I la Iași, și de aceea fac un apel la doamnele și domnii consilieri, care doresc să se alăture proiectului, de a ajuta această tânără”, a spus Doina Federovici.

În acest sens, reprezentanții CJ au pregătit și o urnă în care consilierii județeni au făcut donațiile, suma colectată urmând a fi înmânată elevei.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...