miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTArsenal de materiale pirotehnice confiscat de polițiști

Arsenal de materiale pirotehnice confiscat de polițiști

Chiar în Ajunul Crăciunului (n.r. – vineri, 24 decembrie a.c.), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au surprins în flagrant delict, o femeie de 43 de ani, din municipiul Botoșani, care oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoria celor supuse autorizării. De asemenea, în proximitatea clădirii pieței agroalimentare, polițiștii au identificat o sacoșă din material textil, în interiorul căreia au fost găsite 35 de cutii de articole pirotehnice din categoria P1.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„În urma activităților desfășurate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 55 de cutii de articole pirotehnice din categoria P1”, a arătat Nicoleta Mendeleac, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fost utilizate de către pirotehnicieni.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...