miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTPermis de conducere fals cumpărat cu 300 de euro

Permis de conducere fals cumpărat cu 300 de euro

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca au descoperit un permis de conducere fals folosit de un tânăr din Republica Moldova. Falsul a fost descoperit miercuri seară (n.r. 23 februarie a.c.), când în PTF Stânca s-a prezentat tânărul în vârstă de 27 de ani, cu intenția de a ieși din România, la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia. La controlul de frontieră, tânărul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova, valabil pentru categoriile B și C.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, ocazie cu care au stabilit faptul că permisul este fals, iar cel în nu este deținător de permis de conducere.

„Persoana a declarat că a procurat documentul în urmă cu câteva luni de zile prin intermediul unui prieten, cetățean din Republica Moldova, care i-a promis că îl ajută să procure un permis de conducere, valabil pentru categoriile B și C, pentru a-l folosi la locul de muncă, plătindu-i suma de 300 de euro”, a precizat Tatiana Radu, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...