miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTPolițist botoșănean găsit împușcat în cap (video)

Polițist botoșănean găsit împușcat în cap (video)

Tragedie în Parcul Copou din Iași, acolo unde poliţiştii au descoperit, luni dimineață, trupul neînsuflețit al unui tânăr de aproximativ 25 de ani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Din primele informații, băiatul s-ar fi împușcat în cap, lângă cadavru fiind găsită o armă. Criminaliștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat. “În această dimineață, în jurul orei 6, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din mun. Iași a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă”, au precizat polițiștii ieșeni.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

Potrivit Observatornews, tânărul găsit mort ar fi polițist în cadrul Poliției Dorohoi și activa în localitatea Leorda din Botoșani. Tânărul a fost încadrat pe post pe data de 1 ianuarie 2022 din surse externe.

În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană că în parcul Copou din municipiul Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă.
„În jurul orei 6.05 s-a primit un apel la 112, conform căruia în parcul Copou este un tânăr, aproximativ 25 ani, cu plagă împușcată extremitate cefalică și un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimis echipajul Terapie Intensivă Mobilă (TIM)​. S-a găsit pacient cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...