miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTModificări în componența CJ

Modificări în componența CJ

Componența Consiliului Județean (CJ) Botoșani s-a modificat ieri, după ce, printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Botoşani din 28 februarie, s-a constatat încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al lui Sorin Cornilă, numit în funcția de prefect al județului pe 11 februarie. Tribunalul Botoșani a validat mandatul de consilier judeţean al Danielei Aramă, care ocupa următoarea poziție pe lista candidaților PNL la alegerile din toamna lui 2020.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Așa se face că ieri, în cadrul ședinței extraodinare a CJ, Daniela Aramă a depus jurământul în fața plenului. De profesie economist, ea va face parte din cadrul Comisiei pentru activităţi economice, buget, finanţe, administrarea domeniului public şi privat al judeţului, servicii publice şi agricultură.

Daniela Aramă a mai făcut parte din CJ și în legislatura trecută, tot din partea PNL, înlocuindu-l la acea vreme pe Cristian Achiței, care obținuse mandatul de deputat la alegerile de la sfârșitul lui 2016. Ulterior, ea a ocupat funcțiile de consilier și respectiv director de cabinet la fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, botoșăneanul Viorel Grigoraș (PNL), după care a activat în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din subordinea Ministerului Transporturilor.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...