marți, iulie 23, 2024
AcasăLocal BTDoar 100 de botoşăneni mai sunt bolnavi de Covid

Doar 100 de botoşăneni mai sunt bolnavi de Covid

Trei botoşăneni au fost diagnosticaţi, în ultimele 24 de ore, cu Covid19. În prezent doar 100 de botoşăneni mai sunt înregistraţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2 la nivelul întregului judeţ, dintre aceştia o treime fiind în Municipiul Botoșani, unde incidenţa este de 0,27 cazuri la mia de locuitori, în timp ce la nivelul județului este de 0,22. La polul opus este comuna Stăuceni, unde incidenţa este de 1,61, din cauza celor şase cazuri active din prezent.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Nu mai puţin de 36 de localităţi sunt fără niciun caz de Covid, iar alte 27 au raportat o singură îmbolnăvire în ultimele 14 zile.

În prezent, doar nouă pacienţi mai internați cu Covid în secțiile Spitalului Județean de Urgență. Alte 15 persoane, dintre care 4 copii, sunt considerate a fi suspecte şi aşteaptă rezultatul testelor.

De la începutul pandemiei au fost diagnosticaţi cu Covid 34.152 de botoşăneni, dintre care 32.833 au fost deja declaraţi vindecaţi. Din păcate, 1.296 au pierdut lupta cu această boală.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
20.9 ° C
22.7 °
20.5 °
90 %
0.5kmh
77 %
mar
33 °
mie
28 °
joi
27 °
vin
21 °
sâm
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Mai ştii, uneori poate haina chiar îl face pe om.

EDITORIAL

Creșterea salariului minim brut pe economie de la începutul acestei luni este cea mai mare în procente din ultimii 20 de ani. Pentru cei...

EPIGRAMA ZILEI

Fiind recent întrebată De-i cumva însărcinată Ea a dat din cap, candid -Da! Sarcină ... de partid! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...