vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTContor de gaz inaugurat cu sobor de preoţi şi alai de politicieni

Contor de gaz inaugurat cu sobor de preoţi şi alai de politicieni

Politicienii botoşăneni au reuşit din nou să „scrie istorie”. Asta după ce, în weekend, un contor de gaz din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, a fost inaugurat cu un sobor de şase preoţi şi un alai de politicieni, care au tăiat, ignorând penibilul situaţiei, o panglică.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat primarul comunei, Constantin Bălășanu, președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Şoptică, împreună cu secretarul general, Ionică Nechifor, directorul DSVSA Botoșani, Mihai Țurcanu, directorul DSP Botoșani, Monica Delia Adăscăliței, inspectorul școlar general, Ada Alexandrina Macovei și inspectorul școlar general adjunct, Bogdan Suruciuc. Şeful liberalilor botoşăneni a postat fotografii de la eveniment pe o reţea de socializare şi îl laudă pe edilul local pentru „realizarea istorică”.

“Astăzi (n.r., 17 aprilie) la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, se arată în postarea deputatului.

Panglică tăiată în faţa fotografilor 

Racordarea comunei unde locuiesc aproximativ 5.600 de oameni a fost binecuvântată de un sobor de şase preoţi, care au sfinţit contorul chiar de ziua primarului din localitate.

Contorul în cauză a fost înfăşurat într-o panglică tricoloră pe care politicienii, întâmpinaţi ca în vremuri apuse, de copii îmbracaţi în costum popular cu pâine şi sare, au taiat-o în faţa fotografilor.

În prezent doar şcoala este racordată la gaz, însă autorităţile promit că, în curând şi oamenii vor avea parte de această facilitate.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...