sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTCătușe pentru individul care a tâlhărit o femeie cunoscută pe Facebook

Cătușe pentru individul care a tâlhărit o femeie cunoscută pe Facebook

Bărbatul bănuit că ar fi jefuit o femeie din comuna Broscăuți, după ce a cunoscut-o pe o rețea de socializare, a fost arestat preventiv sub acuzația de tâlhărie calificată.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Reținut inițial de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, suspectul, Pardalian Călin, în vârstă de 63 de ani, din județul Galați, a fost prezentat vineri în fața unui complet de judecată pentru drepturi și libertăți de la Judecătoria Dorohoi, care a dispus emiterea pe numele acestuia a unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Asta după ce avocatul care l-a reprezentat pe suspect a cerut în fața instanței luarea unei alte măsuri preventive, respectiv arestul la domiciliu, solicitarea fiind respinsă de judecător.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi în dosar nr. 436/P/2022 din data de 29.04.2022, şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod proc.pen., art. 223 alin. 2 Cod proc.pen., art. 226 Cod proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului CĂLIN PARDALIAN, pe o durată de 30 de zile, de la data de 29.04.2022 până la data de 28.05.2022 inclusiv, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prev. ?i ped. de art. 233, art. 234 alin.1 lit. a) din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin.1 din Codul penal.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpatul CĂLIN PARDALIAN. În temeiul art. 227 alin. 2 Cod proc.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului CĂLIN PARDALIAN, formulată prin apărător din oficiu, de luare faţă de acesta a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se menționează în decizia instanței.

Jefuită după ce s-au cunoscut pe Facebook

Bărbatul a fost reținut joi, pe 28 aprilie a.c., după ce polițiștii botoșăneni au organizat două percheziții domiciliare la sediul societății comerciale la care lucrează suspectul, din județul Ilfov, precum și la o locuință folosită de acesta, din comuna Șendriceni.

Potrivit polițiștilor, jaful ar fi avut loc după ce victima, o femeie în vârstă de 69 de ani, din comuna Broscăuți, l-a cunoscut pe bărbat pe o rețea de socializare, iar în cursul lunii martie 2022, victima a acceptat să se întâlnească cu bărbatul acasă la ea. Pe 20 martie, când bărbatul se afla în locuința femeii, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență, după care a imobilizat-o legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuință. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuință mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile și bani. Identificat de anchetatori, individul a fost ridicat pentru cercetări, după care a fost pus sub acuzația de tâlhărie calificată.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
29.4 ° C
29.9 °
28.9 °
28 %
3.5kmh
15 %
sâm
32 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...