marți, iulie 23, 2024
AcasăLocal BTCovid continuă să ia vieţi

Covid continuă să ia vieţi

Covid19 continuă să facă victime în rândul botoşănenilor. Un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, şi-a pierdut viaţa, în weekend, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Bătrânul suferea şi de alte afecţiuni şi era internat în secţia Pneumologie a Spitalului Judeţean.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În ultimele 24 de ore, cinci persoane au fost diagnosticate cu Covid. Trei dintre acestea sunt din municipiul Botoşani, iar celelalte doua din Broscăuţi şi Hudeşti.

La nivel judeţean rata de infectare cu SARS-CoV-2 este de 0,18% cazuri la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Botoşani indicele este de 0,40.

De la debutul pandemiei, adică din martie 2020 şi până în prezent, 34.240 de botoşăneni s-au îmbolnăvit de Covid. Dintre aceştia 96,10%, adică 32.906 s-au vindecat, iar 1.298 şi-au pierdut, din nefericire, viaţa. În prezent, la nivel judeţean sunt active 35 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
20.9 ° C
22.7 °
20.5 °
90 %
0.5kmh
77 %
mar
33 °
mie
28 °
joi
27 °
vin
21 °
sâm
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Mai ştii, uneori poate haina chiar îl face pe om.

EDITORIAL

Creșterea salariului minim brut pe economie de la începutul acestei luni este cea mai mare în procente din ultimii 20 de ani. Pentru cei...

EPIGRAMA ZILEI

Fiind recent întrebată De-i cumva însărcinată Ea a dat din cap, candid -Da! Sarcină ... de partid! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...